Αταλάντα - Λάτσιο 3-1: Πήρε το ντέρμπι τετράδας με «υπογραφή» Ντε Κετελάρ

Βασίλης Μπαλατσός
atalanta_de_ketalarae

bet365

Η Αταλάντα νίκησε τη Λαντσιο στο Μπέργκαμο με 3-1 συνεχίζει στην 4η θέση με 39 βαθμούς και άφησε τη Λάτσιο στην 9η θέση με 34 πόντους. Σκόραρε δις ο Ντε Κετελάρ.

Μεγάλη νίκη της Αταλάντα με πρωταγωνιστή τον Ντε Κετελάρ. Οι Μπεργαμάσκι επικράτησαν της Λάτσιο, εντός έδρας, με 3-0 και βρίσκονται στην τετράδα της Serie A. H ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι είναι στο +3 από την 5η Μπολόνια, ενώ η 9η Λάτσιο έχει μείνει στο -5, έχοντας 34 βαθμούς.

Στο 16ο λεπτό μετά από σέντρα του Ντε Κετελάρ από αριστερά η μπάλα έμεινε «ζωντανή» στην περιοχή και ο Πάσαλιτς με υπέροχο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι στο 42' για χέρι του Μάρουσιτς και ο Ντε Κετελάρ τι εκτελέστε εύστοχα για το 2-0.

Στο 45ο λεπτό ο Χολμ σημάδαεψε το δοκάρι του Προβεντέλ και στο 76' ο Ντε Κετελάρ με σουτ από τα δεξιά έπειτα από ατομική ενέργεια έκανε το 3-0. Στο 83ο λεπτό ο Ιμόμπιλε κέρδισε πέναλτι από τον Ντζιμσίτι, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Αταλάντα: Καρνεζέκι, Κολάσινατς, Ντζιμσίτι, Ρουτζέρι, Χολμ (64’ Χάτεμπουρ), Σκαλβίνι, Ντε Ρόουν, Πάσαλιτς (80’ Τολόι), Μίραντσουκ (64’ Σκαμάκα), Έντερσον (90+1' Μεντιτσίνο), Ντε Κετελάρ (79’ Μουριέλ).

Λάτσιο: Προβεντέλ, Ρομανιόλι, Μάρουσιτς, Χίλα (46’ Καζάλε), Λατσάρι (46’ Πελεγκρίνι), Γκεντουζί, Λουίς Αλμπέρτο (69’ Βεσίνο), Ροβέλα, Άντερσον, Ίζακσεν (64’ Πέδρο), Καστεγιάνος (64’ Ιμόμπιλε)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα