Λέτσε - Φιορεντίνα 3-2: Με τρομερή ανατροπή σε δυο λεπτά (vid)

Newsroom
Λέτσε

bet365

Η Λέτσε είχε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε στις καθυστερήσεις να κάνει την ανατροπή και να νικήσει τη Φιορεντίνα με 3-2 εντός έδρας.

Η Φιορεντίνα έψαχνε την επιστροφή στις νίκες ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη για έξοδο στο Champions League και μέχρι το... 90' είχε τον έλεγχο. Ωστόσο, σε δυο λεπτά η Λέτσε την έριξε στο καναβάτσο, επικρατώντας 3-2.

Στο 11′ η Λέτσε άγγιξε το γκολ με την κεφαλιά του Καμπά στο δοκάρι και στο 17' ήρθε το γκολ με ωραία εκτέλεση φάουλ του Ουντίν. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και στο 26' είχαν νέο δοκάρι, αυτή τη φορά με τον Κρστόβιτς. Η είσοδος του Μπελότι στην επανάληψη έδωσε ώθηση στη Φιορεντίνα. Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 50ο λεπτό με ωραίο σουτ εκτός περιοχής του Μαντράγκορα.

Στο 67′ το μεγάλο λάθος του Φαλκόνε έδωσε την ευκαιρία στον Μπελτράν να πετύχει το 2-1. Οι Βιόλα ήταν καλύτεροι και στο 87′ είχαν δοκάρι με τον Μπελότι. Ωστόσο, η Λέτσε σε 120 δευτερόλεπτα... σόκαραν τη Φιορεντίνα. Στο 91′ ο Πίκολι με κεφαλιά έκανε το 2-2, για να έρθει αμέσως μετά, στο 92′, το 3-2 από τον Ντόργκου.

 

SERIE A Τελευταία Νέα