Ουντινέζε - Μίλαν: Διακοπή για ρατσιστική επίθεση στον Μενιάν (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Μενιαν

bet365

Η αναμέτρηση της Μίλαν με την Ουντινέζε διεκόπη στο 34ο λεπτό λόγω ρατσιστικών συνθημάτων κατά του Μάικ Μενιάν, ο οποίος έφυγε έξαλλος για τα αποδυτήρια.

Περίπου πεντάλεπτη διακοπή στην αναμέτρηση της Μίλαν στην έδρα της Ουντινέζε. Στο 34ο λεπτό του αγώνα ο Μάικ Μενιάν δεν ανέχτηκε άλλο τα ρατσιστικά συνθήματα των οπαδών των γηπεδούχων και αφού ειδοποίησε πρώτα τον διαιτητή, Φάμπιο Μαρέσκα εγκατέλειψε το παιχνίδι. Ο Γάλλος τερματοφύλακας έβγαλε τα γάντια του και κατευθύνθηκε έξαλλος προς τα αποδυτήρια, με τους συμπαίκτες του να τον ακολουθούν.

Ο εκφωνητής του σταδίου «Friuli» ζήτησε από τους οπαδούς της Ούντινε να σταματήσουν τις ρατσιστικές προσβολές. Από την πλευρά του ο προπονητής των Ροσονέρι, Στέφανο Πιόλι εξέφρασε τον εκνευρισμό του στον αντίπαλο πάγκο για αυτή την απαράδεκτη στάση των οπαδών των γηπεδούχων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα