Σπαλέτι: «Επηρεασμένη η ομάδα με την έρευνα του παράνομου στοιχηματισμού»

Σπαλέτι: «Επηρεασμένη η ομάδα με την έρευνα του παράνομου στοιχηματισμού»

Newsroom
spaletti

bet365

Τα τελευταία γεγονότα με την υπόθεση του παράνομου στοιχηματισμού έχουν επηρεάσει την εθνική ομάδα της Ιταλίας σύμφωνα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

«Σοκαρισμένη» εξακολουθεί να είναι η Ιταλία τις τελευταίες ώρες, καθώς οι εξελίξεις με το σκάνδαλο του παράνομου στοιχηματισμού «τρέχουν». Σύμφωνα μάλιστα με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Λουτσιάνο Σπαλέτι, τα τελευταία γεγονότα έχουν επηρεάσει και την ομάδα του, ειδικά από τη στιγμή που όταν «έσκασε» η είδηση, ήταν εντός της ομάδας οι Τονάλι και Τζανιόλο που είναι δύο εκ των βασικών εμπλεκόμενων της υπόθεσης.

Ο πρώην προπονητής της Νάπολι, δήλωσε ότι τα μέλη της «Σκουάντρα Ατζούρα» έχουν επηρεαστεί με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα του «πονάνε».

«Οι παίκτες (Τζανιόλο και Τονάλι) είναι απολύτως αναστατωμένοι. Όταν είσαι μέλος μιας εθνικής ομάδας, αναπτύσσονται ισχυροί δεσμοί μεταξύ των μελών της. Είμαστε όλοι επηρεασμένοι από αυτό. Είναι λυπηρό. Μας πονάει όλους», τόνισε ο Σπαλέτι, με τις εξελίξεις να «τρέχουν», καθώς όπως όλα δείχνουν ο Νικολό Φατζόλι θα τιμωρηθεί με απαγόρευση συμμετοχής σε αγώνες για τουλάχιστον οκτώ μήνες, την ώρα που οι Τονάλι και Τζανιόλο περιμένουν τη δική τους σειρά...

 

SERIE A Τελευταία Νέα