Equipe: Ο... τερματοφύλακας Ζιρού είναι στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας

Equipe: Ο... τερματοφύλακας Ζιρού είναι στην καλύτερη ενδεκάδα της εβδομάδας

Βασίλης Μπαλατσός
giroud_gk

bet365

H Equipe συμπεριέλαβε τον Ολιβιέ Ζιρού στην κορυφαία ενδεκάδα Γάλλων ποδοσφαιριστών της εβδομάδας, όμως σε ρόλο... τερματοφύλακα.

Σταματημό δεν έχει το «τρολάρισμα» για τον... τερματοφύλακα Ολιβιέ Ζιρού. Ο Γάλλος επιθετικός φόρεσε τα γάντια του Μενιάν και υπερασπίστηκε την εστία της Μίλαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Τζένοα, λόγω της αποβολής του συμπαίκτη του, κάνοντας μάλιστα και καθοριστική επέμβαση, προσφέροντας μας μια από τις μέχρι στιγμής πιο viral στιγμές της σεζόν.

Οι Ροσονέρι τον προσέθεσαν στη λίστα των τερματοφυλάκων, έβγαλαν συλλεκτικές φανέλες του... πορτιέρε Ολιβιέ, οι οποίες έκαναν «φτερά» με συνοπτικές διαδικασίες, ενώ η Serie A τον ανέδειξε ως τερματοφύλακα της αγωνιστικής. Την εμφάνιση του γκολκίπερ Ζιρού αποθέωσε και η Equipe.

Η γαλλική εφημερίδα τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα Γάλλων της εβδομάδας και προφανώς σε θέση τερματοφύλακα. Μπροστά του οι Τσουαμενί, Σαλιμπά, Τομπόμπο, Χορονά και Κομάν στα άκρα, Ρομπινέ - Λοιοντίς στα χαφ, Γκριεζμάν στο «δέκα» και Μπανζά - Γιουάν σε σχηματισμό 3-5-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα