Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Παντρεύτηκε η κόρη του επτά μήνες μετά τον θάνατό του

mihajlovic

bet365

Λίγους μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, η Βιρτζίνια παντρεύτηκε στον καθεδρικό ναό στο Μπάρι της Ιταλίας τον Αλεσάντρο Βογκλιάσο.

Η Βιρτζίνια Μιχαΐλοβιτς, κόρη του Σίνισα, παντρεύτηκε επτά μήνες μετά τον θάνατο του πατέρα της στον καθεδρικό ναό στο Μπάρι της Ιταλίας τον εκλεκτό της καρδιάς της τον Ιταλό ποδοσφαιριστή, Αλεσάντρο Βογκλιάσο.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έφυγε από τη ζωή στις 16 Δεκεμβρίου του 2022 σε ηλικία 53 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε με τη λευχαιμία και άφησε πίσω του έξι παίδια ένα από αυτά, η Βιρτζίνια. Το ζευγάρι επέλεξε το Μπάρι για να τιμήσουν τη μνήμη του Σίνισα. Εκεί το 1991 ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το Κύπελλο Πρωταθλητριών Ευρώπης, που ήταν και η μεγαλύτερη επιτυχία της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Μετά τον γάμο στον ναό του 12ου αιώνα ακολούθησε δεξίωση στο ξενοδοχείο «Masseria Caselli». Ο γάμος ήταν κλειστός και το ζευγάρι κάλεσε μόνο στενούς συγγενείς. Τη νύφη παρέδωσαν στο γαμπρό τα τρία αδέλφια της, το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και χρόνια και το 2021 απέκτησαν την κόρη τους Βιολάντε. Ο γάμος είχε προγραμματιστεί για το 2022 αλλά η μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή ο Σίνισα δεν τους επέτρεψε να τον κάνουν τότε. Ο παλαίμαχος άσος απεβίωσε και έτσι ο γάμος έγινε επτά μήνες αργότερα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα