Κάλιαρι: Έκλεψαν την κούπα την ώρα της φιέστας!

Κάλιαρι: Έκλεψαν την κούπα την ώρα της φιέστας!

Πανικός στη φιέστα της Κάλιαρι με το κλεμμένο τρόπαιο

bet365

Η κούπα των play-offs της Serie B έκανε... φτερά στο τέλος της φιέστας της Κάλιαρι, με τον δράστη να την επιστρέφει λίγο αργότερα και να ζητάει συγγνώμη.

Οι παίκτες της Κάλιαρι, ο Κλαούντιο Ρανιέρι και οι συνεργάτες του γιόρτασαν την θριαμβευτική επιστροφή στη Serie A μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους τους που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της ομάδας, «Unipol Domus». Όσο ήρεμα και πανηγυρικά κύλησε η απονομή, όμως, τόσο... πανικόβλητα άρχισε να φωνάζει ο εκφωνητής από τα μεγάφωνα λίγο αργότερα, όταν μερίδα οπαδών «μπούκαραν» στον αγωνιστικό χώρο κι έκλεψαν το τρόπαιο!

Όπως αναφέρει η «Corriere Dello Sport», το κοινό και οι άνθρωποι της Κάλιαρι σάστισαν όταν είδαν ορισμένους να εισβάλλουν στο χορτάρι μετά τη στέψη και τον έναν εξ αυτών να πλησιάζει στην πλατφόρμα της απονομής και να κλέβει την κούπα. «Έκλεψαν το τρόπαιο. Φέρτε το πίσω!», ακούστηκε συγκεκριμένα από τα μεγάφωνα σε μια προσπάθεια να... συνετίσουν τους δράστες, όπερ και συνέβη.

Μετά τη σύγχυση που κράτησε μερικά λεπτά, ο δράστης που άρπαξε το τρόπαιο το επέστρεψε στη θέση του, ζητώντας συγγνώμη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα