Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Το... τραγικό παρκάρισμα της Ferrari που του χάρισε την εκρηκτική Ελένα (pic)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Το... τραγικό παρκάρισμα της Ferrari που του χάρισε την εκρηκτική Ελένα (pic)

Σέγκερ

bet365

Γνωρίστε την σύντροφο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Ελένα Σέγκερ και την ιστορία βγαλμένη από εφηβική ταινία του Χόλιγουντ πίσω από τη γνωριμία τους...

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πήρε την απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά εξάταπα, ρίχνοντας τίτλους τέλους σε μια πλούσια καριέρα γεμάτη γκολ και τρόπαια. Πλέον ο Σουηδός είναι έτοιμος να αφοσιωθεί πλήρως σε μια πιο οικογενειακή ζωή μαζί με τη σύντροφό του, Ελένα Σέγκερ, και τα δυο τους παιδάκια, Μαξιμίλιαν και Βίνσεντ.
Ποια είναι όμως πραγματικά η WAG του Ζλάταν που με κάποιο τρόπο έχει... διαφύγει από τα εκτυφλωτικά φλας των παπαράτσι;

Το πρώην μοντέλο είχε καταφέρει να φτιάξει το όνομά της στον επιχειρηματικό κόσμο πολύ πριν γνωρίσει τον πρώην αστέρα της Μίλαν, με τον οποίο είναι μαζί για περίπου δυο δεκαετίες. Η Ελένα άρχισε να συνεργάζεται με την Gul&Bla σε ηλικία 13 ετών και σταδιακά άρχισε να σκαρφαλώνει στην κλίμακα στις JC, Rabbit, Replay και Diesel. Η επαγγελματική της καριέρα βέβαια ξεκίνησε από το μάρκετινγκ της Bonner, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε για τις Corona, Hooch και FlyMe.

Η Ελένα βέβαια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τα συμβόλαια και την επαγγελματική της καριέρα στη Σουηδία όταν μετακόμισε στην Ιταλία με τον Ζλάταν για χάρη της μεταγραφής του στη Γιουβέντους. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να προχωρήσει στην επαγγελματική της καριέρα. Ίδρυσε μια κτηματομεσιτική εταιρεία, την οποία διευθύνει, ενώ είναι γνωστή για τον φιλανθρωπικό της αγώνα.

Πώς γνωρίστηκε με τον Ζλάταν;

Η ιστορία βέβαια πίσω από τη γνωριμία τους είναι βγαλμένη μέσα από εφηβική ταινία του Χόλιγουντ. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα η ίδια μέσα από δηλώσεις της, η... σπίθα που τα ξεκίνησε όλα αποτέλεσε ένα καυγάς για μια θέση πάρκινγκ...

«Είχε παρκάρει τη Ferrari του άσχημα. Το είχε κάνει με τρόπο που εμπόδισε τη Mercedes μου να βγει έξω. Του είπα με έντονο ύφος να τη μετακινήσει και ναι, είδε κάτι που του άρεσε» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας παράλληλα πως η εκρηκτική του προσωπικότητα δεν άργησε να της κινήσει το ενδιαφέρον.

Παρά τον πολυετή δεσμό τους βέβαια οι δυο τους δεν είναι παντρεμένοι, με την ίδια να εξηγεί το σκεπτικό πίσω από την απόφασή της: «Το να παντρευτώ μπορεί να αναστατώσει την αίσθηση της ανεξαρτησίας μου. Δεν θέλω να με χαρακτηρίζουν ως γυναίκα ενός παίκτη. Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν πόσο σπούδασα, δούλεψα και πάλεψα. Δεν είναι εύκολο να ζήσω μαζί του, αλλά το παραδέχομαι, ούτε καν με τον εαυτό μου».

 

SERIE A Τελευταία Νέα