Έμπολι - Λάτσιο 0-2: Έκοψαν το νήμα... δεύτεροι οι Λατσιάλι! (vid)

Νίκος Κικίδης
Λάτσιο

bet365

Τα γκολ των Ρομανιόλι και Λουίς Αλμπέρτο αρκούσαν στη Λάτσιο για να λυγίσει με 2-0 την Έμπολι και να ολοκληρώσει τη σεζόν στη δεύτερη θέση. Αποχαιρέτησε τη Serie A με νίκη η Κρεμονέζε

Προσπέραση στο φινάλε για τη Λάτσιο και τερματισμός στη δεύτερη θέση. Στην τελευταία «στροφή» του φετινού πρωταθλήματος οι Λατσιάλι επιβλήθηκαν με 2-0 της Έμπολι και άφησαν ξανά πίσω τους την Ίντερ που με τη σειρά της ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τρίτη θέση. Τον δρόμο της νίκης για τους Ρωμαίους άνοιξε ο Ρομανιόλι στο 48΄, με την αποβολή του Καμπιάγκι στο 89΄να απλοποιεί ακόμα περισσότερο το έργο των φιλοξενούμενων. Στο 90+3΄μάλιστα ο Λουίς Αλμπέρτο πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Με νίκη 2-0 αποχαιρέτησε τη σεζόν και η Κρεμονέζε, η οποία βέβαια την επόμενη περίοδο θα βρίσκεται στη Serie B. Οι γηπεδούχοι ωστόσο έπεσαν με ψηλά το κεφάλι και λύγισαν την αδιάφορη Σαλερνιτάνα χάρη στα γκολ των Μπουοναϊούτο (26΄) και Τσαντούτ (88΄0), σφραγίζοντας την πέμπτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα