Λεάο: Κι επίσημα στη Μίλαν έως το 2028, με ρήτρα αποδέσμευσης 175 εκατομμυρίων!

Λεάο: Κι επίσημα στη Μίλαν έως το 2028, με ρήτρα αποδέσμευσης 175 εκατομμυρίων!

rafael_leao_milan

bet365

Και με τη... βούλα παίκτης της Μίλαν θα παραμείνει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Ραφαέλ Λεάο, με τους Ροσονέρι να ανακοινώνουν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Πορτογάλο και να του τοποθετούν ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 175 εκατ. ευρώ!

Χαμόγελα γέμισε η κόκκινη και μαύρη πλευρά του Μιλάνου! Κι αυτό διότι το αδιαμφισβήτητο αστέρι της Μίλαν, ο Ράφαελ Λεάο, έβαλε κι επίσημα την υπογραφή του σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο «Σαν Σίρο» έως και το 2028.

Μπορεί η ανανέωσή του να πήρε έστω και για λίγο τη μορφή... σίριαλ, ωστόσο οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και θα συνεχίσουν μαζί. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Ροσονέρι τοποθέτησαν στον 23χρονο ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 175 εκατομμύριων ευρώ (ποσό ρεκόρ για το ιταλικό ποδόσφαιρο), κάνοντας ισχυρή δήλωση του πόσο τον εκτιμούν. Το προηγούμενο συμβόλαιό του έληγε το 2024 και πλέον ο Πορτογάλος θα λαμβάνει 5 εκατομμύρια τον χρόνο.

Ο Λεάο είναι παίκτης της Μίλαν από το 2019 και μετρά 36 γκολ σε 129 συμμετοχές, ενώ υπήρξε κομβικός στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2022.

 

SERIE A Τελευταία Νέα