Σπαλέτι: Χτύπησε τατουάζ για το πρωτάθλημα της Νάπολι

Σπαλέτι: Χτύπησε τατουάζ για το πρωτάθλημα της Νάπολι

Νίκος Κικίδης
Σπαλέτι

bet365

«Τρελαμένος» με το πρωτάθλημα της Νάπολι είναι ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος χτύπησε τατουάζ το σήμα των Παρτενοπέι και τον... μαγικό αριθμό «τρία».

Αν και το μέλλον του στον ιταλικό Νότο παραμένει αβέβαιο μετά τις αποτυχημένες διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας τους, στις φλέβες του Λουτσιάνο Σπαλέτι κυλά 100% Ναπολιτάνικο «αίμα».

Ο Ιταλός άλλωστε έγινε ένας σύγχρονος μύθος για το κλαμπ, εκείνος που το οδήγησε στο πρώτο του πρωτάθλημα μετά από δεκαετίες και το όνομά του είναι καταδικασμένο να χαραχθεί για πάντα στη μνήμη των Ναπολιτάνων.

Από την πλευρά του βέβαια ο ίδιος δεν αρκείται στον αποθηκευτικό χώρο του... μυαλού και αποφάσισε να αποτυπώσει αυτές τις στιγμές με βελόνα και μελάνι πάνω στο σώμα του!

Συγκεκριμένα ο έμπειρος τεχνικός χτύπησε τατουάζ για το Scudetto που κατέκτησε στον Ιταλικό Νότο, σχηματίζοντας το σήμα της ομάδας αλλά και τον αριθμό «τρία» όσα δηλαδή και τα πρωταθλήματα που μετρούν οι Παρτενοπέι στην ιστορία τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα