Νάπολι - Ίντερ 3-1: Επιστροφή στις νίκες για τους πρωταθλητές, «φωτιά» στη μάχη του Champions League

napoli_inter_win.j

bet365

Η πρωταθλήτρια Νάπολι νίκησε με 3-1 την Ίντερ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και έβαλε για τα καλά τη Μίλαν στην μάχη της τετράδας της Serie A. Με δέκα παίκτες από το 41' οι Νερατζούρι.

Η αδιάφορη εδώ και τρεις αγωνιστικές Νάπολι επέστρεψε στις νίκες. Οι πρωταθλητές της Serie A ύστερα από την ήττα τους κόντρα στην Μόντσα επικράτησαν της Ίντερ στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» με 3-1 και έβαλαν τους Μιλανέζους σε... περιπέτειες αναφορικά με την τετράδα. Οι Νερατζούρι είναι στο +2 από την την πέμπτη Μίλαν, με δυο αγωνιστικές να απομένουν.

Οι ισορροπίες άλλαξαν από το 41ο λεπτό, όταν ο Γκαλιαρντίνι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα (η πρώτη στο 19'). Οι Παρτενοπέι άνοιξαν το σκορ στο 67' όταν ο Ζιελίνσκι πάσαρε στον Ανγκισά, ο Καμερουνέζος χαφ έκανε μια περιστροφή μέσα στην περιοχή και με βολέ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ονάνα.

Στο 81' ο Ντιμάρκο έκλεψε την μπάλα, έβγαλε τη σέντρα και ο Λουκάκου ισοφάρισε με προβολή. Η Ίντερ κράτησε περίπου τέσσερα λεπτά την ισοπαλία και στο 85' ο Ντι Λορέντσο με δυνατό σουτ έκανε το 2-1. Στο 90+4' οι Ναπολιτάνοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Σιμεόνε έδωσε την ασίστ και ο Γκαετάνο διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Βαθμολογία:

serie a table

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα