Γιουβέντους: Στις 22 Μαΐου η εκδίκαση της υπόθεσης «plusvalenza», πιθανή μια νέα τιμωρία!

Γιουβέντους: Στις 22 Μαΐου η εκδίκαση της υπόθεσης «plusvalenza», πιθανή μια νέα τιμωρία!

Νίκος Κικίδης
Αντιμέτωπη με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την UEFA η Γιουβέντους

bet365

Γνωστή έγινε η ημερομηνία εκδίκασης της υπόθεσης « plusvalenza», με τη Γιουβέντους να κάθεται ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 22 Μαΐου.

Οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς τελικά θα κριθούν από το πόρισμα της 22ης Μαΐου! Όταν η Γιουβέντους θα μάθει επιτέλους τη μοίρα της και την πιθανή τιμωρία για την υπόθεση «plasvallenza» από το Ομοσπονδιακό Εφετείο της Ιταλίας..

Μια ιστορία που έχει περάσει από... χίλια κύματα για τους Μπιανκονέρι. Στις 20 Ιανουάριου άλλωστε το αθλητικό δικαστήριο της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τους είχε τιμωρήσει με αφαίρεση 15 βαθμών από τη Serie A, προτού η ποινή αρθεί τρεις μήνες αργότερα.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως τελικά η Γιουβέντους θα γλίτωνε την τιμωρία, τα δεδομένα ανατράπηκαν ξανά. Στην Ιταλία κάνουν λόγο πως η νέα εκδίκαση αναμένεται να επιφέρει νέα αφαίρεση για τη Γιουβέντους, με πολλούς μάλιστα να υποστηρίζουν πως αυτή τη φορά θα είναι στο -9!

Όπερ σημαίνει πως οι Ιταλοί κινδυνεύουν να χάσουν τελικά το «τρένο» της πρώτης τετράδας και να αρκεστούν με μια θέση στο Europa League της επόμενης περιόδου.
Μένει πλέον να φανεί αν οι πληροφορίες θα επιβεβαιωθούν στις 22 Μαΐου, την ίδια μέρα που η Γιουβέντους θα φιλοξενείται από την Έμπολι για την 22η αγωνιστική της Serie A.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα