Αταλάντα - Γιουβέντους: Το παρθενικό γκολ του19χρονου Άιλινγκ και το «μαγικό» τακουνάκι του Πογκμπά (vid)

Αταλάντα - Γιουβέντους: Το παρθενικό γκολ του19χρονου Άιλινγκ και το «μαγικό» τακουνάκι του Πογκμπά (vid)

Ο Άιλινγκ άνοιξε λογαριασμό με τη Γιουβέντους στο ντεμπούτο του ως βασικός

bet365

Ο 19χρονος Άγγλος, Άιλινγκ Τζούνιορ άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τη Γιουβέντους στο ντεμπούτο του ως βασικός, ενώ ο Πολ Πογκμπά απέδειξε ότι ακόμα... μαγεύει με την μπάλα στα πόδια, πραγματοποιώντας τρομερή πάσα με τακουνάκι.

Η Γιουβέντους πέτυχε σπουδαία νίκη μέσα στην έδρα της Αταλάντα με φόντο την τετράδα και το Champions League (0-2), έχοντας για πρωταγωνιστή ένα φρέσκο όνομα που πιθανότατα να απασχολήσει πολύ στο μέλλον.

Ο λόγος για τον 19χρονο Άγγλο, Σάμουελ Άιλινγκ Τζούνιορ ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και ξεκίνησε βασικός στη θέση του αριστερού εξτρέμ, για πρώτη φορά με τη φανέλα της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα έπειτα από οκτώ εμφανίσεις από τον πάγκο.

Ο Βρετανός ξεδίπλωσε την αντεπίθεση, ακολούθησε τη φάση και σε θέση φορ πήρε το «rebound», πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στην επαγγελματική του καριέρα.

Λίγα λεπτά μετά, ήταν η σειρά του Πολ Πογκμπά να μπει στο ματς, στον καθιερωμένο του ρόλο ως αλλαγή. Αυτή τη φορά έπαιξε το μεγαλύτερό του διάστημα φέτος (35') κι έδειξε πως ακόμα το... 'χει με την μπάλα στα πόδια, με την εντυπωσιακή του πάσα με... μισή «ρουλέτα» να κλέβει τις εντυπώσεις.

 

SERIE A Τελευταία Νέα