Λεάο: Είπε το «ναι» στη Μίλαν, απομένει το deal με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Λεάο: Είπε το «ναι» στη Μίλαν, απομένει το deal με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας

leao_milan_celebration

bet365

Ο Λεάο, σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, συμφώνησε στην πρόταση της Μίλαν και αναμένεται να φοράει τη φανέλα των «ροσονέρι» για τα επόμενα πέντε χρόνια! Απομένει μέσα στην επόμενη εβδομάδα το οριστικό deal με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

«Ο Λεάο είπε το "ναι" στη Μίλαν». Αυτός είναι τίτλος της σημερινής Gazzetta dello Sport, η οποία τονίζει ότι η συμφωνία των δύο πλευρών κρατάει τον Πορτογάλο για τα επόμενα πέντε χρόνια στο Μιλάνο. Μάλιστα, τονίζεται ότι οι απολαβές του θα φτάνουν τα 7.000.000 ευρώ ετησίως. Το μόνο που απομένει είναι να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Χαρακτηριστικά τονίζει το ρεπορτάζ:

«Ο Λεάο είναι έτοιμος να υπογράψει στη Μίλαν για τα επόμενα πέντε χρόνια κι η συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόντας είναι ακόμα πιο κοντά. Βρισκόμαστε στην τελική στροφή.

Το βράδυ της Πέμπτης, στη συνάντηση που υπήρξε με τον πορτογαλικό σύλλογο οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, αλλά οι διαπραγματεύσεις παραμένουν ανοιχτές. Η υπόθεση πήρε αναβολή για την επόμενη εβδομάδα και υπάρχει η βάσιμη ελπίδα ότι θα υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες επτά ημέρες.

Οι διοικούντες των ροσονέρι έχουν συντάξει λεπτομερώς το νέο συμβόλαιο για τον Ραφαέλ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η υπογραφή θα πέσει μόνο όταν λυθεί και τελευταίος κόμπος με τη Σπόρτινγκ. Εν ολίγοις, η αντίστροφη μέτρηση βρίσκεται στα τελευταία της στάδια, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη και την πιθανότητα να συμβεί κάποιο απρόοπτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα