Νάπολι: Άλλαξε ημέρα διεξαγωγής το ματς με τη Σαλερνιτάνα

Βασίλης Μπαλατσός
Η Νάπολι πέρασε με τεσσάρα από το Τορίνο

bet365

Όπως αναμενόταν το παιχνίδι της Νάπολι με τη Σαλερνιτάνα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» άλλαξε ημέρα και προγραμματίστηκε για την Κυριακή (30/4), αμέσως μετά το Ίντερ - Λάτσιο.

Αλλαγή ημέρας στο ντέρμπι της Καμπανίας ανάμεσα στη Νάπολι και τη Σαλερνιτάνα. Το παιχνίδι των δυο ομάδων στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» για την 32η αγωνιστική της Serie A ήταν να πραγματοποιηθεί το Σάββατο (29/4) στις 16:00, όμως εν τέλει πήγε ένα 24ωρο αργότερα (30/4, 16:00). Λόγω της μετάθεσης του ματς της ερχόμενης αγωνιστικής πήγε δυο ημέρες αργότερα η εμβόλιμη αναμέτρηση των Παρτενοπέι στην έδρα της Ουντινέζε, η οποία εν τέλει θα γίνει την Πέμπτη (4/5) και όχι την Τρίτη.

Την Κυριακή ενδέχεται να είναι η μέρα που περίμεναν οι φίλοι των Παρτενοπέι εδώ και 33 χρόνια, καθώς αν η Λάτσιο ηττηθεί από την Ίντερ στο Μιλάνο (13:30) και οι Ναπολιτάνοι δεν χάσουν τότε θα κλειδώσουν και μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Αν στο «Σαν Σίρο» δεν βγει νικητής η Νάπολι θα θέλει τρίποντο και αν η ομάδα του Σάρι πάρει «διπλό» τότε η στέψη θα... αναβληθεί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα