Μίλαν - Λέτσε 2-0: Επιστροφή στις νίκες με «υπογραφή» Λεάο

Μίλαν - Λέτσε 2-0: Επιστροφή στις νίκες με «υπογραφή» Λεάο

bet365

Η Μίλαν μετά από δυο διαδοχικές ισοπαλίες επέστρεψε στα τρίποντα στη Serie A, καθώς επικράτησε με 2-0 της Λέτσε στο «Σαν Σίρο». Πρωταγωνιστής ο σκόρερ και των δυο γκολ Ράφαελ Λεάο.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μίλαν! Οι Ροσονέρι μετά από δύο διαδοχικές ισοπαλίες κόντρα σε Έμπολι και Μπολόνια επικράτησαν της Λέτσε στο «Σαν Σίρο» με 2-0, προσπέρασαν για δυο πόντους την Ίντερ και έπιασαν την τέταρτη Ρόμα στους 56 βαθμούς, έχοντας βέβαια ματς περισσότερο. Από την πλευρά τους οι Λύκοι είναι στην 16η θέση με 28 βαθμούς, στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη και την 18η Βερόνα.

Απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Μιλανέζους ο «καυτός» Ράφαελ Λεάο. Στο 40' ο Μπενασέρ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πορτογάλος εξτρέμ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός «τελείωσε» το ματς στο 75' όταν έκανε ατομική ενέργεια, κουβάλησε την μπάλα, πάτησε περιοχή, έκανε διαγώνιο σουτ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. O διεθνής winger μετράει 13 γκολ και 12 ασίστ σε 41 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και 12 τέρματα σε 29 συμμετοχές στη Serie A.

Βαθμολογία:

serie a table

 

SERIE A Τελευταία Νέα