Σπέτσια - Λάτσιο 0-3: Ασταμάτητοι οι Ρωμαίοι με τέταρτη σερί νίκη

Νίκος Κικίδης
Σπέτσια - Λάτσιο 0-3: Ασταμάτητοι οι Ρωμαίοι με τέταρτη σερί νίκη

bet365

Η Λάτσιο δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στη Σπέτσια του (βασικού) Νικολάου, επιβλήθηκε με 3-0 και αύξησε προσωρινά τη διαφορά της στο +9 από τη Ρόμα.

Το νικηφόρο σερί επεκτείνεται για τη Λάτσιο. Θύμα της αυτή τη φορά η Σπέτσια του βασικού Νικολάου (αγωνίστηκε για 61 λεπτά), με τους Ρωμαίους να επικρατούν με 3-0 και να φτάνουν τις τέσσερις διαδοχικές νίκες στη Serie A. Τον δρόμο της νίκης άνοιξε ο Ιμόμπιλε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 36, προτού ο Φελίπε Άντερσον διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του στο 52΄.

Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε στο 89΄ο Αντόνιο κι ενώ οι γηπεδούχοι μάχονταν από το 84΄με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Αμπαντού. Κάπως έτσι η Λάτσιο παρέμεινε στο δρόμο των επιτυχιών και κρατά σφικτά στο χέρι της τη δεύτερη θέση, αυξάνοντας προσωρινά τη διαφορά της από την τρίτη Ρόμα στους εννιά βαθμούς.

Ανάσα για Κρεμονέζε

Δεύτερη σερί νίκη στη Serie A πανηγύρισε η Κρεμονέζε, η οποία επικράτησε 1-0 της Έμπολι και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε από τον Ντέσερς στο 4΄, με τους γηπεδούχους να διατηρούν μέχρι τέλους το προβάδισμα και να πλησιάζουν προσωρινά την 18η Βερόνα στους τρεις βαθμούς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα