Ο Κασάνο τα έχωσε ξανά στον Μουρίνιο!

Newsroom
Ο Κασάνο τα έχωσε στον Μουρίνιο

bet365

Τα όσα είπε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον Αντόνιο Κασάνο, με αναφορά και στον Μάρκο Λιβάγια, έφεραν την οργισμένη απάντηση του Ιταλού.

Και η κόντρα συνεχίζεται... Ο Κασάνο έριξε τα βέλη του προς τον Ζοσέ Μουρίνιο συμβουλεύοντας τη Ρεάλ να μην τον επιλέξει για αντι-Αντσελότι. Ο special one πήρε την... πάσα τονίζοντας πως ο Κασάνο είχε ανύπαρκτη συμβολή τόσο στη Ρόμα όσο και σε Ρεάλ, Ίντερ, ενώ υπήρξε αναφορά και στον Μάρκο Λιβάγια.

Αυτό δεν άρεσε καθόλου στον Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος συνέχισε την κόντρα, με οργισμένες ατάκες. «Στη ζωή μου το πραγματικό δύσκολο ήταν αυτό που έζησα μέχρι τα 18 μου χρόνια, γιατί στην περιοχή μου ή ήσουν έξυπνος και πονηρός ή δεν προχωρούσες. Με τον Λιβάγια τσακωθήκαμε και είπαμε τα χειρότερα ο ένας στον άλλον, αλλά δύο μέρες μετά ήμασταν φίλοι. Η μητέρα μου, μου έμαθε να μη φοβάμαι κανέναν και τίποτα, να τους αντιμετωπίζω όλους.

Βλέπω ότι κάποιος έκανε το… καρφί, οπότε πες του ότι όταν τσακώθηκα με τον Λιβάγια μπήκαν 20 άτομα στη μέση να μας χωρίσουν. Πες στο... λαγουδάκι σου, ότι σου είπε είναι βλακείες. Πάλι διασύρθηκες, όπως και οι ομάδες σου όταν μπαίνουν στο γήπεδο. Στη ζωή μου δε με χτύπησε κανείς αγαπητέ Μουρίνιο. Ημουν τυχερός; Ισως, αλλά ποτέ δεν φοβήθηκα κανέναν».

 

SERIE A Τελευταία Νέα