Νάπολι: Έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους οι οπαδοί στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» (vids)

Νάπολι: Έπαιξαν ξύλο μεταξύ τους οι οπαδοί στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νάπολι
Oπαδοί της Νάπολι ήρθαν στα χέρια μεταξύ τους στις εξέδρες του «Ντιέγκο Μαραντόνα», στο ματς με τη Μίλαν, με τους μη οργανωμένους να καταγγέλουν τους ultras για.... τρομοκρατία.

Ξέφυγε η κατάσταση στο «Ντιέγκο Μαραντόνα»! Η Νάπολι ηττήθηκε στο σπίτι της με το βαρύ 4-0 από τη Μίλαν, την ώρα που στις εξέδρες οι οπαδοί έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους. Πριν την έναρξη του αγώνα, έξω από το γήπεδο οι ultras έκανα διαδήλωση κατά του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ενώ την ώρα του ματς δεν άφηναν τους μη οργανωμένους οπαδούς να λένε συνθήματα υπέρ της ομάδας τους.

Στην Curva B οργανωμένοι και μη οπαδοί ήρθαν στα χέρια με τους απλούς φίλους των Παρτενοπέι να κάνουν λόγο για... τρομοκρατία. Θυμίζουμε πως οι Ultras είχαν ανακοινώση σιωπηλή διαμαρτυρία πριν το παιχνίδι με τους Ροσονέρι.

«Δεν μας άφηναν να φωνάξουμε, ήθελαν να μας διώξουν από το γήπεδο. Ηταν σοκαριστικό. Εσπασαν μύτες, έσπασαν ακόμη και τη μύτη μιας κοπέλας. Ολα αυτά είναι ντροπή και ειδικά σε μια χρονιά σαν τη φετινή που θα πάρουμε το πρωτάθλημα», ανέφεραν μεταξύ άλλων οπαδοί σε ναπολιτάνικα ΜΜΕ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα