Μόντσα - Λάτσιο 0-2: «Πετάει» για τη δεύτερη θέση

Μόντσα - Λάτσιο 0-2: «Πετάει» για τη δεύτερη θέση

bet365

Η Λάτσιο πήρε δεύτερο διαδοχικό τρίποντο, επικράτησε με 2-0 της Μόντσα και αύξησε τη διαφορά της από την τρίτη Ίντερ στους πέντε βαθμούς. Μοιρασιά για Σπέτσια και Σαλερνιτάνα.

H Λάτσιο χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα έκαμψε την αντίσταση της Μόντσα, την οποία νίκησε με 2-0 και αύξησε τη διαφορά της από την τρίτη Ίντερ στους πέντε βαθμούς (55-50). Δεύτερη διαδοχική νίκη για τους Αετούς, οι οποίοι τρέχουν αήττητο σερί έξι αγωνιστικών στη Serie A.

Οι Ρωμαίοι άνοιξαν το σκορ στο 13' όταν ο Τζακάνι έκανε το γύρισμα, από αδράνεια της άμυνας η μπάλα έφτασε στον Πέδρο, ο οποίος με τελείωμα σε πρώτο χρόνο έκανε το 1-0. Στο 55' ο Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς με αριστουργιματική εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 που έμεινε μέχρι το φινάλε.

Μοιρασιά για Σπέτσια και Σαλερνιτάνα

Στο «Αλμπέρτο Πίκο» η Σπέτσια και η Σαλερνιτάνα έμειναν στην ισοπαλία με σκορ 1-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 43' όταν ο Κάλνταρα προσπάθησε να διώξει την μπάλα αλλά εν τέλει... εκτέλεσε τον τερματοφύλακα του. Από ένα λάθος ήρθε και η ισοφάριση, στο 70', όταν μετά από αδράνεια ο Σομουρόντοφ εξ επαφής έκανε το 1-1, ο οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε. Η Σπέτσια βρίσκεται στην 17η θέση με 25 βαθμούς, στο +6 από την 18η Βερόνα, ενώ η 15η Σαλερνιτάνα είναι στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη.

Βαθμολογία:

serie a table

 

SERIE A Τελευταία Νέα