Ίντερ - Φιορεντίνα 0-1: «Απόδραση» από το Μιλάνο

Ίντερ - Φιορεντίνα 0-1: «Απόδραση» από το Μιλάνο

bet365

Η Ίντερ έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ο Μποναβεντούρα πέτυχε το «χρυσό» γκολ και η Φιορεντίνα πήρε μεγάλη νίκη μέσα στο Μιλάνο με 1-0.

Νίκη... Ευρώπης για την Φιορεντίνα! Οι Βιόλα άντεξαν το «σφυροκόπημα» της Ίντερ, «χτύπησαν» με τον Μποναβεντούρα και πήραν μεγάλη νίκη στο Μιλάνο με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στην 8η θέση με 40 βαθμούς, στο -1 από τη Γιουβέντους και στο -7 από τη Ρόμα, έχοντας βέβαια ματς περισσότερο. Παραμένουν στην τρίτη θέση οι Νερατζούρι. Πρώτη νίκη των Βιόλα στο «Σαν Σίρο» από το 2015.

Το παιχνίδι ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως ουσία. Στο 21' ο Μκιταριάν δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με διπλή προσπάθεια μέσα από την μικρή περιοχή. Στο 49' ο αμαρκάριστος Λουκάκου δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία.

Στο 53' ο Καμπράλ πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Ονάνα έβγαλε με δυσκολία και ο Μποναβεντούρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και «πάγωσε» το γήπεδο. Η Ίντερ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 58' όταν ο Μπαρέλα «τράνταξε» το δοκάρι με βολέ. Οι Νερατζούρι συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες αλλά η Φιορεντίνα διατήρησε το προβάδισμα της μέχρι το φινάλε.

 

SERIE A Τελευταία Νέα