Ιμπραΐμοβιτς: «Έκανα τρεις επεμβάσεις σε 14 μήνες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω»

Newsroom
Ιμπραΐμοβιτς: «Έκανα τρεις επεμβάσεις σε 14 μήνες, αλλά δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω»

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στις δηλώσεις του για την επιστροφή του στην εθνική Σουηδίας αναφέρθηκε στις τρεις επεμβάσεις που έκανε μέσα σε 14 μήνες και τόνισε πως δεν σκέφτηκε ποτέ να τα παρατήσει.

Ο «Ίμπρα» είναι εδώ. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε στη δράση με τη φανέλα της Μίλαν εννέα μήνες μετά το τελευταίο χειρουργείο που έκανε στο γόνατο του και μάλιστα έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A. Ο Σουηδός σούπερ σταρ στα 41 του χρόνια βρέθηκε ξανά στις κλήσεις της εθνικής του ομάδας και θα ηγηθεί στην προσπάθεια της χώρας του να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2024.

O Ζλάταν σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις τρεις επεμβάσει που έκανε μέσα διάστημα 14 μηνών, στις προκλήσεις που του προκαλούν... αδρεναλίνη και ξεκαθάρισε πως δεν σκέφτηκε το ενδεχόμενο να τα παρατήσει.

«Θα ήταν εύκολο να τα παρατήσω μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πολύ εύκολο, πραγματικά. Έκανα τρεις επεμβάσεις σε 14 μήνες.

Υπήρξε μια περίοδος που η κατάσταση του γονάτου μου δεν βελτιωνόταν, ήμουν σε ένα τούνελ και δεν μπορούσα να δω το φως. Επιτέλους τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν καλύτερα.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω. Οι προκλήσεις μού δίνουν αδρεναλίνη. Από όταν ήμουν μικρός, εσείς οι δημοσιογράφοι γράφατε για μένα ότι ήμουν πολύ διαφορετικός, χαοτικός και εγωκεντρικός.

Στην πραγματικότητα με βοηθούσατε και με βοηθάτε ακόμα. Θέλω να αποδείξω ότι κάνει λάθος όποιος με αμφισβητεί. Έχω πολλές προτάσεις, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι ακόμα γιατί εξακολουθώ να βλέπω τον εαυτό μου ως παίκτη. Όλοι με ρωτούν πώς νιώθω, αλλά θα πρέπει να ρωτήσετε τους νεαρούς παίκτες πώς νιώθουν που ακόμα παίζω μαζί τους», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ιμπραΐμοβιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα