Ιμπραΐμοβιτς: Ο Ζλάταν έβαλε πέναλτι με τη... δεύτερη και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A (vid)

Ιμπραΐμοβιτς: Ο Ζλάταν έβαλε πέναλτι με τη... δεύτερη και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A (vid)

Newsroom
Ο Ζλάταν πανηγυρίζει το γκολ που τον έκανε τον γηραιότερο σκόρερ της Serie A

bet365

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ευστόχησε σε πέναλτι κόντρα στην Ουντινέζε έστω και με τη... δεύτερη και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ της Serie A σε ηλικία 41 ετών και 166 ημερών.

Ο Ζλάταν είναι εδώ! Ο Ιμπραΐμοβιτς ξεκίνησε για πρώτη φορά στην βασική ενδεκάδα της Μίλαν μετά την αγωνιστική του επάνοδο στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ουντινέζε και έγινε ο γηραιότερος αρχηγός των Ροσονέρι σε ηλικία 41 ετών και 166 ημερών, όμως δεν ήταν το μόνο ρεκόρ που πέτυχε.

Με τη συμπλήρωση 45 λεπτών οι Μιλανέζοι κέρδισαν πέναλτι, μετά από χέρι του Μπίγιολ στην περιοχή, ο Σουηδός ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μάρκο Σιλβέστρι έπεσε σωστά αριστερά και απέκρουσε. Ο διαιτητής μετά από παρέμβαση του VAR έδωσε επανάληψη επειδή παίκτης της Ουντινέζε είχε μπει στην περιοχή πριν από την εκτέλεση. Με τη δεύτερη ο Ίμπρα ισοφάρισε σε 1-1 και έγινε ο γηραιότερος σκόρερ στην ιστορία της Serie A. Μέχρι πρότινος το ρεκόρ άνηκε στον Αλεσάντρο Κοστακούρτα, ο οποίος τον Μάιο του 2007 είχε σκοράρει σε ηλικίκα 41 ετών και 25 ημερών. Δευτερόλεπτα πριν την λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι πέρασαν εκ νέου μποροστά με τον Μπέτο (2-1).

 

SERIE A Τελευταία Νέα