Κυριακόπουλος: «Συμφώνησε με Μπολόνια», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ

Κωνσταντίνος Κωλαΐτης
Κυριακόπουλος: «Συμφώνησε με Μπολόνια», γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ

bet365

Σύμφωνα με το «Tuttomercato», ο Γιώργος Κυριακόπουλος είπε το «ναι» στην Μπολόνια για συμβόλαιο ως το 2026 και πλέον απομένει να τα βρουν οι Ροσομπλού με τη Σασουόλο στο οικονομικό κομμάτι.

Έτοιμος για αλλαγή «στέγης» στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Γιώργος Κυριακόπουλος, μετά από δυόμισι σεζόν στις τάξεις της Σασουόλο.

Ο 26χρονος διεθνής μπακ αποτελούσε τον πρώτο στόχο της Μπολόνια για ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, αφήνοντας τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού χαμηλότερα στη λίστα και τα ιταλικά ΜΜΕ κάνουν ήδη λόγο για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το «Tuttomercato» συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Πατρινός οπισθοφύλακας άναψε το «πράσινο φως» στη μετακίνησή του στους Ροσομπλού και πλέον το deal θα εξαρτηθεί από τις επαφές των δύο συλλόγων για το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής. Αν προκύψει συμφωνία, θα υπογράψει στην ομάδα του Μπάμπη Λυκογιάννη ως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Κυριακόπουλος τη φετινή σεζόν μετράει 11 συμμετοχές με ένα γκολ και μία ασίστ στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά από το 2020 όταν η Σασουόλο τον απέκτησε από τον Αστέρα Τρίπολης έχει σημειώσει 93 συμμετοχές με απολογισμό 11 ασίστ και δύο γκολ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα