Αταλάντα - Σαλερνιτάνα 8-2: Φόβος και τρόμος!

Αταλάντα - Σαλερνιτάνα 8-2: Φόβος και τρόμος!

Newsroom
Αταλάντα - Σαλερνιτάνα 8-2: Φόβος και τρόμος!

bet365

H Αταλάντα διέλυσε την Σαλερνιτάνα 8-2 και βρέθηκε στο -3 από την τετράδα της Serie A.

Με εμφάνιση ανάλογη της ομάδας των προηγούμενων ετών, η Αταλάντα σκόρπισε με 8-2 τη Σαλερνιτάνα και είναι στο -3 από την 4άδα. Πέτυχε για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Serie A οκτώ γκολ, ενώ η προηγούμενη ομάδα που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο ήταν η Ιντερ το 1996 (8-2 την Πάντοβα). Η Αταλάντα μπήκε δυνατά και στο 5΄ο Μπογκά άνοιξε το σκορ, ωστόσο πέντε λεπτά αργότερα ο Ντιά έφερε το ματς στα ίσα. Οι Μπεργκαμάσκι άρχισαν την αντεπίθεσή τους και μέχρι το τέλος του α' μέρους είχαν σημειώσει τέσσερα γκολ. Ο Λούκμαν στο 20' με πέναλτι σημείωσε το 2-1, ο Σκαλβίνι στο 23' το 3-1, ο Κουπμάινερς στο 38' σημείωσε το 4-1 και στο 41' ο Χέιλουντ πέτυχε το 4-1.

Ο Λούκμαν πέτυχε το 6-1 στο 54', με τον Νικολούσι να μειώνει στο 56' για τη Σαλερνιτάνα. Ωστόσο, η Αταλάντα συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με τον Εντερσον στο 61' να σημειώνει το έβδομο γκολ και τον Ζορτέα να διαμορφώνει στο 85' το 8-2.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για τη Μπολόνια, επικράτησε 2-1 της Ουντινέζε και άφησε αρκετά πίσω την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν την 7η θέση. Ο Μπέτο στο 10ο λεπτό άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε, ενώ δέκα λεπτά αργότερα το δεύτερό του τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Μπολόνια αντέδρασε και στο 45’ με τον Σανσόνε ισοφάρισε... προσωρινά, μιας και το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ωστόσο, ο Σανσόνε στο 59΄ κατάφερε με ιδανικό τελείωμα να φέρει το ματς στα ίσα, ενώ ο Στέφαν Πος στο 80' ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Σπέτσια με 1-0 επί της Τορίνο και πήρε τεράστια βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας, μιας και βρέθηκε στο +8. Το γκολ για την ομάδα του Γκότι σημείωσε στο 28ο λεπτό ο Ενζολά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

 

SERIE A Τελευταία Νέα