Μιχαΐλοβιτς: Μαντσίνι και Στάνκοβιτς κουβάλησαν το φέρετρο του στην εξόδιο ακολουθία (vids)

Newsroom
Μιχαΐλοβιτς: Μαντσίνι και Στάνκοβιτς κουβάλησαν το φέρετρο του στην εξόδιο ακολουθία (vids)

bet365

Πλήθος κόσμου και εξέχουσες προσωπικότες του ιταλικού ποδοσφαίρου έδωσαν το παρών στο τελευταίο αντίο στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Κουβάλησαν το φέρετρο του ο Ρομπέρτο Μαντσίνι και ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Μια ημέρα μετά το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς πραγματοποιήθηκε η κηδεία του. Χιλιάδες φίλοι, συγγενείς, προσωπικότητες του ιταλικού ποδοσφαίρου και απλούς θαυμαστές έδωσαν το παρών για να τιμήσουν τον Σέρβο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και προπονητή, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια μετά από μάχη χρόνων με τη λευχαιμία.

Μετά την ολοκλήρωση της τελετής άρχισε η εξόδιος ακολουθία στη Βασιλική Αγίας Μαρίας των Αγγέλων και των χριστιανών μαρτύρων με τους καλούς τους φίλους Ρομπέρτο Μαντσίνι, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, Ατίλιο Λομπάρντο και τον ποδοσφαιριστή «πουλέν» του, Ντε Σιλβέστρι να κουβαλούν το φέρετρο του και τους παρευρισκόμενους να χειροκροτούν.

«Για εμένα ο Μιχαΐλοβιτς ήταν ένας αδερφός. Μια ζωή μαζί, ήταν μια τεράστια φιλία. Ήταν τιμή μου που ήταν φίλος μου και είναι μια τεράστια απώλεια», ανέφερε ο Μαντσίνι, ενώ ο Στάνκοβιτς έσκυψε και φίλησε το φέρετρο πριν αποχωρήσει η νεκροφόρα.

Μεταξύ άλλων παραυρέθηκαν οι θρύλοι της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι και Ντανιέλε Ντε Ρόσι, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι, ο δήμαρχος της Ρώμης, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι, ο Υπουργός Αθλητισμού, Αντρέα Αμπόντι και ο πρόεδρος της ιταλικής ολυμπιακής επιτροπής, Γκαμπριέλε Γκράβινα.

@Photo credits: Associated Press
 

SERIE A Τελευταία Νέα