Μιχαΐλοβιτς: H Serie A πενθεί για τον χαμό του μεγάλου Σίνισα

Βασίλης Μπαλατσός
Μιχαΐλοβιτς: H Serie A πενθεί για τον χαμό του μεγάλου Σίνισα

bet365

Η Serie A και οι περισσότερες ομάδες του «Καμπιονάτο» μέσω Social Media αποχαιρέτησαν τον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 53 του χρόνια.

Στο πένθος έχει βυθιστεί τόσο το ιταλικό ποδόσφαιρο όσο και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου του «μαχητή» Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο Σέρβος μετά από γενναία μάχη 3,5 χρόνων με τη λευχαιμία άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο στη Ρώμη. Μέχρι και τον προηγούμενο Σεπτέμβριο ο 53χρονος ήταν ο πρώτος προπονητής της Μπολόνια και δεν σταμάτησε να εμπνέει τους ποδοσφαιριστές του ακόμα και μέσα από το νοσοκομείο.

Ο Μιχαΐλοβιτς μεγαλούργησε στην Ιταλία τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής. Αγωνίστηκε σε Ρόμα, Σαμπντόρια, Λάτσιο και Ίντερ, ενώ κόουτσαρε την Μπολόνια, τη Φιορεντίνα, τη Σαμπντόρια, την Τορίνο και τη Μίλαν. Η ιταλική λίγκα, όλες οι ομάδες που υπηρέτησε αλλά και πολλοί αντίπαλοι του μέσα σε αυτά τα χρόνια αποχαιρέτησαν τον Σέρβο μέσω Social Media.

Serie A: «Η Lega Serie A είναι βαθιά θλιμμένη για τον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, μιας εικόνας του ποδοσφαίρου και της ζωής. Η αγνή του κλάση ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, η δύναμή του και η ανθρωπιά του αποτελούν παράδειγμα που αφήνει ανεξίτηλο το στίγμα του στο ιταλικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Φιορεντίνα: «RIP Σίνισα. Η Φιορεντίνα θρηνεί τον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και συλλυπείται την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα».

Μίλαν: «Ο Παράδεισος απέκτησε άλλον έναν μύθο. Θα λείψεις πολύ, Σίνισα».

Ίντερ: «Ποτέ δεν είσαι έτοιμος να αποχαιρετήσεις έναν σύντροφο. Αντίο Σίνισα».

Μπολόνια: «Αντίο Mister, θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας».

Ρόμα: «Η Ρόμα θρηνεί τον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και συμπονεί με τα μέλη της οικογένειας. Αντίο Σίνισα».

Νάπολι: «Αντίο Mister».

Μπολόνια: «Αντίο Σίνισα».

Ουντινέζε: «Αντίο Σίνισα»

Σαλερνιτάνα: «Η Σαλερνιτάνα, ο Πρόεδρος Ντανίλο Ιερβολίνο, οι διευθυντές, ο προπονητής, οι παίκτες και όλο το προσωπικό συγκεντρώνονται γύρω από τον πόνο του ποδοσφαιρικού κόσμου για τον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Έμπολι: «Ο Πρόεδρος Φαμπρίσιο Κόρσι, η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος Ρεμπέκα Κόρσι και ολόκληρη η Έμπολι θρηνούν τον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτςκαι συγκεντρώνονται γύρω από τη σύζυγό του Αριάνα, τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιρτζίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, την εγγονή τους Βιολάντε και όλη την οικογένεια Μιχαΐλοβιτς σε αυτή τη στιγμή του μεγάλου πόνου».

Τζένοα: «Αντίο στον Σίνισα Μιχάιλοβιτς. Συμμετέχουμε στον πόνο της οικογένειάς του και συμμετέχουμε στο πένθος του ιταλικού ποδοσφαίρου».

Σπέτσια: «Ήσουν αληθινός μαχητής, εντός και εκτός γηπέδου. Αντίο Σίνισα».

Κρεμονέζε: «Είθε η γη να είναι ελαφριά πάνω σας, κύριε Σίνισα»

Μόντσα: «Ο Αντριάνο Γκαλιάνι και όλη Μόντσα συμμετέχουν στη θλίψη της οικογένειας για τον θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, προπονητή και εξαιρετικού ανθρώπου που μπόρεσε να αφήσει το στίγμα του στις καρδιές όλων των ανθρώπων που τον γνώρισαν. Σίνισα, θα μας λείψεις».

 

SERIE A Τελευταία Νέα