Μαραντόνα: Το τραγούδι των Ναπολιτάνων για τον θρυλικό Ντιέγκιτο που έγινε viral (vid)

Newsroom
Μαραντόνα: Το τραγούδι των Ναπολιτάνων για τον θρυλικό Ντιέγκιτο που έγινε viral (vid)

bet365

Οι οπαδοί της Νάπολι τίμησαν τη μνήμη του μεγάλου Ντιέγκο Μαραντόνα τραγουδώντας ξανά απευθυνόμενοι στις μαμάδες τους ότι είναι ερωτευμένοι!

Η αγάπη των Ναπολιτάνων για τον Ντιέγκο Μαραντόνα δεν θα φθίνει ποτέ. Οι tifosi της ομάδας και ολόκληρη η πόλη, θα διηγούνται τα επόμενα χρόνια στα παιδιά και τα εγγόνια τους τα κατορθώματά του με τους «παρτενοπέι» και όλοι μαζί θα τιμούν τη μνήμη του κάθε 25η του Νοέμβρη, όπως έγινε και φέτος, δύο χρόνια μετά το θάνατό του.

Άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στην πασίγνωστη ισπανική συνοικία της πόλης (quartieri Spagnoli), την οποία κοσμεί μια τεράστια τοιχογραφία του «pibe d' oro», αφίσες και σημαιάκια από όλο τον κόσμο και τραγούδησαν εκείνο το τραγούδι που πρωτοακούστηκε τη δεκαετία του '80, όταν οι Ναπολιτάνοι απευθυνόμενοι στις μαμάδες τους, διηγούνταν τί ένιωσαν όταν αντίκρισαν τον Αργεντινό!

«Oh mama mama mama,
Oh mama mama mama,
Sai perchè mi batte il Corazon,
Ho visto Maradona, Ho visto Maradona,
Oh mama inamorato sono...»

Δηλαδή: «Μαμά, μαμά, μαμά, Μαμά, μαμά, μαμά, Ξέρεις γιατί χτυπά η καρδιά μου; Είδα τον Μαραντόνα, είδα τον Μαραντόνα, Μαμά είμαι ερωτευμένος»!

Αυτούς τους στίχους τραγουδούν και σήμερα, αυτούς τους στίχους τραγούδησαν και φέτος. Αφού ο Ντιεγκίτο θα είναι για πάντα αναπόσπαστο κομμάτι της πόλης, της ομάδας, της ιστορίας τους.

Οι εικόνες από εκείνη τη γωνιά της πόλης, με τους τενόρους και τους απλούς πιστούς του Ντιέγκο να ενώνουν τις φωνές τους έχουν γίνει viral τα τελευταία 24ωρα.

Δείτε το βίντεο:

 

SERIE A Τελευταία Νέα