Μπολόνια - Σασουόλο 3-0: Ξέσπασαν οι Ροσομπλού μετά την «εξάρα» από την Ίντερ

Newsroom
Μπολόνια - Σασουόλο 3-0: Ξέσπασαν οι Ροσομπλού μετά την «εξάρα» από την Ίντερ

bet365

Η Μπολόνια του Χαράλαμπου Λυκογιάννη έβγαλε αντίδραση μετά το «βαρύ» 6-1 από την Ίντερ και επικράτησε της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου με 3-0. «Διπλό» για την Λέτσε στην Γένοβα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπολόνια. Οι Ροσομπλού μετά τη συντριβή με 6-1 από την Ίντερ «ξέσπασαν» στη Σασουόλο και πήραν τη νίκη με 3-0, εντός έδρας. Βασικός και αναντικατάστατος ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, μπήκε αλλαγή στο 62' ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Στην 11η θέση με 19 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 16 πόντους η 14η Σασουόλο.

Οι Ροσομπλού άνοιξαν το σκορ στο 30'. Ο Αρναούτοβιτς άνοιξε την μπάλα στον Λούκουμι, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Εμπίσερ με προβολή έκανε το 1-0. Στο 50' οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Σοριάνο έκανε την κάθετη πάσα, ο Αρναούτοβιτς «άδειασε» τον τερματοφύλακα της Σασουόλο και πλάσαρε σε κενή εστία. Ο Φέργκιουσον στο 78' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με φανταστικό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής.

«Διπλό» για την Λέτσε στην Γένοβα

Σημαντική νίκη πέτυχε η Λέτσε με 2-0 επί της Σαμπντόρια μέσα στο «Λουίτζι Φεράρις»... βυθίζοντάς την ακόμα πιο βαθιά στην επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στα τέλη των δύο ημιχρόνων σκοράροντας στο 45'+1 με τον Κολόμπο και στο 83' με τον Μπαντά. Η τέταρτη διαδοχική ήττα για την Σαμπντόρια την έχει φέρει σε δεινή βαθμολογική θέση (προτελευταία) με συγκομιδή 6 βαθμών σε 15 ματς, ενώ από την πλευρά της η Λέτσε είναι 15η με 15 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές.

 

SERIE A Τελευταία Νέα