Μπολόνια - Σασουόλο 3-0: Ξέσπασαν οι Ροσομπλού μετά την «εξάρα» από την Ίντερ

Newsroom
Μπολόνια - Σασουόλο 3-0: Ξέσπασαν οι Ροσομπλού μετά την «εξάρα» από την Ίντερ

bet365

Η Μπολόνια του Χαράλαμπου Λυκογιάννη έβγαλε αντίδραση μετά το «βαρύ» 6-1 από την Ίντερ και επικράτησε της Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου με 3-0. «Διπλό» για την Λέτσε στην Γένοβα.

Επιστροφή στις νίκες για τη Μπολόνια. Οι Ροσομπλού μετά τη συντριβή με 6-1 από την Ίντερ «ξέσπασαν» στη Σασουόλο και πήραν τη νίκη με 3-0, εντός έδρας. Βασικός και αναντικατάστατος ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης, μπήκε αλλαγή στο 62' ο Γιώργος Κυριακόπουλος. Στην 11η θέση με 19 βαθμούς οι γηπεδούχοι, στους 16 πόντους η 14η Σασουόλο.

Οι Ροσομπλού άνοιξαν το σκορ στο 30'. Ο Αρναούτοβιτς άνοιξε την μπάλα στον Λούκουμι, ο οποίος έβγαλε τη σέντρα και ο Εμπίσερ με προβολή έκανε το 1-0. Στο 50' οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση, ο Σοριάνο έκανε την κάθετη πάσα, ο Αρναούτοβιτς «άδειασε» τον τερματοφύλακα της Σασουόλο και πλάσαρε σε κενή εστία. Ο Φέργκιουσον στο 78' διαμόρφωσε το τελικό 3-0 με φανταστικό σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής.

«Διπλό» για την Λέτσε στην Γένοβα

Σημαντική νίκη πέτυχε η Λέτσε με 2-0 επί της Σαμπντόρια μέσα στο «Λουίτζι Φεράρις»... βυθίζοντάς την ακόμα πιο βαθιά στην επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στα τέλη των δύο ημιχρόνων σκοράροντας στο 45'+1 με τον Κολόμπο και στο 83' με τον Μπαντά. Η τέταρτη διαδοχική ήττα για την Σαμπντόρια την έχει φέρει σε δεινή βαθμολογική θέση (προτελευταία) με συγκομιδή 6 βαθμών σε 15 ματς, ενώ από την πλευρά της η Λέτσε είναι 15η με 15 βαθμούς σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα