Βερόνα - Ρόμα 1-3: Αγχώθηκαν αλλά... απέδρασαν οι Ρωμαίοι

Βασίλης Μπαλατσός
Βερόνα - Ρόμα 1-3: Αγχώθηκαν αλλά... απέδρασαν οι Ρωμαίοι

bet365

Η Ρόμα τα βρήκε δύσκολα κόντρα στην καλά οργανωμένη Βερόνα, η οποία προηγήθηκε αλλά έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες και οι Τζιαλορόσι με γκολ στο 88' και στο 90+2' έφυγαν με το «διπλό» (1-3) και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση.

Αγχωτικό τρίποντο για τη Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη Βερόνα, η οποία από το 36' έπαιζε με παίκτη λιγότερο, όμως χάρη σε γκολ στο 88' και στο 90+2' νίκησαν με 3-1 εκτός έδρας και επέστρεψαν στα τρίποντα μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Νάπολι. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έφτασε τους 25 βαθμούς, ανέβηκε στην 4η θέση και προσπέρασε για έναν την Ίντερ και τη Λάτσιο, την οποία υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 18' όταν μετά από κάθετη του Κάρσντορπ ο Έιμπραχαμ πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πλάσαρε σε κενή εστία αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27' όταν μετά από αδύναμο σουτ του Φαραόνι ο Νταβίνοβιτς άλλαξε την τροχιά της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα. Ο σκόρερ ήταν εν τέλει ο μοιραίος για την ομάδα του, καθώς αποβλήθηκε στο 36' για σκληρό φάουλ στον Τζανιόλο.

Οι Τζιαλορόσι βρήκαν την απάντηση στο 45+2' όταν ο Καμαρά έκλεψε τη μπάλα, την έδωσε στον Έιμπραχαμ, ο οποίος σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι αλλά ο Τζανιόλο πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε. Οι παίκτες της Βερόνα ήταν καλά οργανωμένοι αλλά η Ρόμα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση. Στο 83' ο Μάτιτς έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με γυριστή κεφαλιά και πέντε λεπτά αργότερα (88') έδωσε την ασίστ στον Βολπάτο για το 2-1. Ο Ελ Σαράουι στο 90+2' διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Βερόνα Μοντιπό, Νταβίντοβιτς, Γκιντέρ, Τσεκερίνι (46' Χιεν), Φαραόνι, Ταμέζ, Βελόζο (68' Μανιάνι), Ντεπάολι, Ονγκλά (86' Σουλεμάνα), Καλόν (46' Λαζάνια), Χένρι (78' Τζούριτς).

Ρόμα: Πατρίσιο, Μαντσίνι (66' Μάτιτς), Σμόλινγκ, Ιμπάνιεζ, Κάρσντροπ, Κριστάντε (46' Σαραουί), Πελεγκρίνι, Καμαρά (83' Σομουρόντοβ), Ζαλέβσκι (57' Μπελότι), Τζανιόλο (57' Βολπάτο), Έιμπραχαμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα