Τορίνο - Μίλαν 2-1: Έπεσαν στην «παγίδα» οι Ροσονέρι και στο -6 από τη Νάπολι (vid)

Τορίνο - Μίλαν 2-1: Έπεσαν στην «παγίδα» οι Ροσονέρι και στο -6 από τη Νάπολι (vid)

bet365

Η ψυχωμένη Τορίνο τιμώρησε τη Μίλαν με δύο γκολ σε δύο λεπτά και την υποχρέωσε στη δεύτερη φετινή της ήττα στο Campionato (2-1), που την άφησε στο -6 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Το μεγαλύτερο εκτός έδρας αήττητο σερί στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα έφτασε στο τέλος του. Η Μίλαν, η ομάδα που έκανε σημαία της τις νίκες μακριά από το Μιλάνο στην περσινή πρωταθληματική σεζόν, λύγισε στην έδρα της Τορίνο και γεύτηκε την πρώτη της εκτός έδρας αποτυχία στο Campionato μετά από 17 παιχνίδια (12-5-0), η οποία την άφησε όχι ένα, αλλά δύο τρίποντα μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι!

Οι Ροσονέρι παρατάχθηκαν για άλλο ένα παιχνίδι με τις σημαντικές απουσίες των Μενιάν, Καλάμπρια, Σαλεμάκερς, πλήρωσαν την αστοχία τους στην τελική προσπάθεια (μόλις μία τελική εντός εστίας σε όλο το ματς) και ένα νεκρό διάστημα δύο λεπτών που η κυνική Τορίνο το μετέτρεψε σε προβάδισμα ισάριθμων τερμάτων.

Ο Τζίτζι στο 35' πήρε ανενόχλητος την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής δίχως να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Ταταρουσάνου και λιγότερο από δύο λεπτά αργότερα, ο Μίραντσουκ με άψογο διαγώνιο τελείωμα διπλασίασε τα τέρματα της Γκρανάτα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι προσπάθησε να συνέλθει και στο β' μέρος κατάφερε να απαντήσει, με υπέροχο πλασέ του Ζουνιόρ Μεσίας σε ανυπεράσπιστη εστία μετά την ασυνεννοησία των Σχουρς και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (67'). Ωστόσο, αυτή ήταν και η μοναδική τους τελική εντός στόχου, με τους γηπεδούχους να διαχειρίζονται υποδειγματικά το υπόλοιπο του ματς και να πανηγυρίζουν το μεγάλο τρίποντο απέναντι στην πρωταθλήτρια. Όπως πρέπει να πανηγυρίζουν και οι φίλοι της Νάπολι, που διπλασίασαν τη διαφορά τους από τους Μιλανέζους.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλουλού (46' Ντεστ), Γκαμπία, Τομόρι, Ερναντέζ, Τονάλι (70' Μπενασέρ), Πομπέγκα, Μεσίας (78' Ζιρού), Ντίαθ (46' Ντε Κετελάρ), Λεάο (46' Ρέμπιτς), Οριγκί

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα