Πογκμπά: Επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Γιουβέντους και «τρέχει» για Κατάρ

Βασίλης Μπαλατσός
Πογκμπά: Επέστρεψε στις προπονήσεις με τη Γιουβέντους και «τρέχει» για Κατάρ

bet365

O Πολ Πογκμπά επέστρεψε στις προπονήσεις της Γιουβέντους και πλέον έχει πιθανότητες για να μπει στην αποστολή της Γαλλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Μετά από περίπου 40 μέρες εκτός αγωνιστικής δράσης ο Πολ Πογκμπά πάτησε και πάλι το χορτάρι του προπονητικού κέντρου της Γιουβέντους. Ο Γάλλος κεντρικός μέσος, ο οποίος προέρχεται από εγχείριση στον μηνίσκο γυμνάστηκε στις εγκαταστάσεις των Μπιανκονέρι και έβγαλε μέρος του κανονικού προγράμματος με τους συμπαίκτες του.

Πλέον ο διεθνής χαφ θα δώσει «αγώνα δρόμου» για να μπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα σε αγωνιστικό ρυθμό και να επιστρέψει στη δράση. Πρόκειται για καλά νέα τόσο για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θα έχει μια «εσωτερική μεταγραφή» στη Γιούβε, όσο και για τον Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος μετά την απώλεια του Ενγκολό Καντέ αναμένεται να έχει τουλάχιστον στη διάθεση του τον Πογκμπά στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα