Ουντινέζε - Αταλάντα 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Ούντινε! (vids)

Ουντινέζε - Αταλάντα 2-2: Ισόπαλο το ντέρμπι στο Ούντινε! (vids)

bet365

Η Ουντινέζε βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ, ωστόσο έκανε την ανατροπή, απέσπασε ισοπαλία και συνεχίζει να εντυπωσιάζει. 

Ματσάρα στο Ούντινε, με τις δυο ομάδες να αποτυπώνουν και στο χορτάρι το εξαιρετικό μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται. Ισόπαλο 2-2 το ντέρμπι, με την Ουντινέζε να κάνει την ανατροπή. Οι Μπεργκαμάσκι βρέθηκαν μόνοι στην κορυφή, αλλά η Νάπολι έχει την ευκαιρία να προσπεράσει. Στον αντίποδα, η Ουντινέζε είναι μόλις στο -1 από την κορυφή και συνεχίζει να... ονειρεύεται. Στο 36ο λεπτό ο Λούκμαν από ασίστ του Μουριέλ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 56' ο Κολομβιανός από την άσπρη βούλα σημείωσε το 2-0. Αντεπίθεση διαρκείας από την Ουντινέζε, με τον Ντεουλοφέου στο 67' να μειώνει και τον Πέρεθ στο 78' να διαμορφώνει το 2-2.

Τρίτη σερί νίκη για την Μόντσα, 2-0 τη Σπέτσια

Η Μόντσα συνέχισε την «καυτή» πόρεια της στη Serie A και έφτασε στην τρίτη διαδοχική της νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Σπέτσια. Η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο κατάφερε να πάρει τρεις σημαντικούς βαθμούς. Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίστηκαν ο Κάρλος Αουγκούστο στο 32' και ο Μάρι στο 63'. Η ομάδα από τον ιταλικό Βορρά πλέον βρίσκεται στην 12η θέση του πρωταθληματος ενώ η φιλοξενούμενη στην 15η.

Νίκη... χρυσάφι στο τέλος η Σαλερνιτάνα, 2-1 τη Βερόνα

Το γκολ του Ντία στις καθυστερήσεις του ματς χάρισε στη Σαλερνιτάνα μια τρομερά σημαντική νίκη, η οποία την ανέβασε στην 11η θέση της Serie A και άφησε τη Βερόνα στη 17η. Το σκορ για τους γπεδούχους άνοιξε στο 18' ο Πιόντεκ. Στο 56ο λεπτό, η Ελλάς Βερόνα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ντεπαόλι. Το νικητήριο τέρμα της ομάδας από το Σαλέρνο όμως, την ανάγκασε στην τέταρτη σερί ήττα της. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι νικητές εξαιτίας της αποβολής του Ραντοβάνοβιτς.

 

SERIE A Τελευταία Νέα