Μπολόνια-Σαμπντόρια 1-1: Ισόπαλες και κολλημένες στην ουρά της Serie A (vid)

Ιάσονας Θεριός
Μπολόνια-Σαμπντόρια 1-1: Ισόπαλες και κολλημένες στην ουρά της Serie A (vid)

bet365

Μπολόνια και Σαμπντόρια κόλλήσαν στο 1-1 και έμειναν χαμηλά στη βαθμολογία της Serie A. Τραυματίας αποχώρησε από νωρίς ο Μπάμπης Λυκογιάννης των γηπεδούχων, μετά από διεκδίκηση κεφαλιάς.

Και οι δύο έβλεπαν την αναμέτρηση ως ευκαιρία να φτάσουν σε μια νίκη και να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας της Serie A. Ωστόσο, Μπολόνια και Σαμπντόρια αλληλοεξουδετερώθηκαν και έμειναν στη 17η και την 20η θέση αντίστοιχα.

Πριν καλά καλά συμπληρωθούν 20 λεπτά, ο Μπάμπης Λυκογιάννης τραυματίστηκε στο κεφάλι σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας και έμεινε εκτός παιχνιδιού.

Παρ'όλα αυτά, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ στο 32', με τον Ντομίνγκεζ να μην αστοχεί από κοντά. Η ομάδα από τη Γένοβα πάντως, έμεινε ζωντανή στο ματς και χάρη στην κεφαλιά του Τζούρισιτς στο 72' κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στα εναπομείναντα λεπτά, το πολυπόθητο δεύτερο τέρμα, που θα χάριζε μια πολύ σημαντική νίκη σε μια εκ των δύο, δεν ήρθε ποτέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα