Νάπολι - Τορίνο: Απίθανος Ανγκισά με δύο γκολ σε έξι λεπτά, το δεύτερο με κούρσα πίσω από τη σέντρα (vid)

Νάπολι - Τορίνο: Απίθανος Ανγκισά με δύο γκολ σε έξι λεπτά, το δεύτερο με κούρσα πίσω από τη σέντρα (vid)

bet365

Κόβει, μαρκάρει, δημιουργεί, αλλά αυτή τη φορά εκτέλεσε μόνος του και μάλιστα δύο φορές μέχρι το 12' ο Ζαμπό Ανγκισά, για το 2-0 της Νάπολι κόντρα στην Τορίνο.

Ο Ζαμπό Ανγκισά είναι... αγνώριστος τη φετινή σεζόν έχοντας μεταμορφωθεί σε βασικό γρανάζι της επιθετικής λειτουργίας της Νάπολι ως τώρα. Ο Καμερουνέζος χαφ το πήρε προσωπικά κόντρα στην Τορίνο, γράφοντας με δύο δικά του γκολ το 2-0 στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο.

Στο 6', από το overlap και την ιδανική σέντρα του Μάριο Ρούι, ο Ανγκισά πήδηξε στην καρδιά της άμυνας και σκόραρε με καρφωτή κεφαλιά, ενώ έξι λεπτά αργότερα άφησε άπαντες άφωνους, ξεκινώντας κούρσα πίσω από τη σέντρα και φτάνοντας μέχρι τη μικρή περιοχή απ' όπου και πλάσαρε τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς κάτω από τα πόδια.

Έτσι, έγινε ο πρώτος παίκτης της Νάπολι που σκοράρει δύο φορές στο πρώτο 15λεπτο ενός αγώνα Serie A από το μακρινό 1994!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα