Γιουβέντους: Χασούρα - ρεκόρ ύψους 254 εκατ. ευρώ!

Γιουβέντους: Χασούρα - ρεκόρ ύψους 254 εκατ. ευρώ!

Νίκος Κικίδης
Γιουβέντους: Χασούρα - ρεκόρ ύψους 254 εκατ. ευρώ!

bet365

Από το κακό στο χειρότερο οδεύει η οικονομική κατάσταση της Γιουβέντους, η οποία ανακοίνωσε ιστορική ζημία ύψους 254 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου.

«Κόκκινος» συναγερμός βάρεσε για ακόμα ένα καλοκαίρι στα γραφεία της Γιουβέντους, η οποία ανακοίνωσε ιστορικές απώλειες ύψους 254 εκατομμυρίων ευρώ για το οικονομικό έτος 2021/2022 που έληξε στις 30 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η Γηραιά Κυρία αντιμετώπισε αύξηση της ζημίας κατά 44,4 εκατομμύρια ευρώ σε σχέση με το προηγούμενο οικονομικό έτος που έκλεισε με χασούρα 202 εκατομμυρίων ευρώ, κυρίως λόγω της μείωσης των εσόδων που παρουσιάστηκαν στα τηλεοπτικά και τα εισιτήρια.

Το ακόμη πιο ανησυχητικό στην όλη κατάσταση είναι ότι και το τρέχον οικονομικό έτος θα κλείσει με αρνητικό πρόσημο, αφού η Γιουβέντους συνεχίζει να υφίσταται τις συνέπειες της πανδημίας COVID-19.

Αν υπάρχει μια νότα αισιοδοξίας στην οικονομική αναφορά των Ιταλών είναι η δέσμευση πως το πλάνο της διοίκησης και τα μέτρα που έχουν παρθεί θα φέρουν μεσοπρόθεσμα ανάκαμψη στον σύλλογο χάρη στη μείωση του γενικού κόστους, αλλά και την αύξηση στις πηγές εσόδων.

 

SERIE A Τελευταία Νέα