Λάτσιο - Βερόνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες οι Ρωμαίοι (vid)

Newsroom
Λάτσιο - Βερόνα 2-0: Επιστροφή στις νίκες οι Ρωμαίοι (vid)

bet365

Με γκολ των Ιμόμπιλε (68') και Αλμπέρτο (90+6'), η Λάτσιο επικράτησε της Βερόνα (2-0) κι επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές.

Η ευρωπαϊκή νίκη μεσοβδόμαδα επί της Φέγενορντ (4-2) τόνωσε το ηθικό των παικτών του Μαουρίτσιο Σάρι, που προέρχονταν από διαδοχικές αποτυχίες στο πρωτάθλημα. Και με την ώθηση της ιδανικής πρεμιέρας στο Europa League, επέστρεψαν στις νίκες κι εντός συνόρων, επικρατώντας της Ελλάς Βερόνα στο «Ολίμπικο» με 2-0.

Οι Λατσιάλι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν δοκάρι στο 27' σε σουτ του Μπάσιτς που πρώτα απέκρουσε ο Μοντίπο και περιόρισαν τους «Έλληνες» σε μία σημαντική απειλή με το απευθείας κόρνερ που τόλμησε ο Ανρί στέλνοντας την μπάλα επίσης στο δοκάρι.

Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν το πολυπόθητο γκολ στο 68' με τον Τσίρο Ιμόμπιλε μετά από ασίστ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, μία συνεργασία που είχε αποδώσει καρπούς και στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια. Έκτοτε η Λάτσιο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και με γκολ του Λουίς Αλμπέρτο στο 90+6' σφράγισε το τρίποντο.

 

SERIE A Τελευταία Νέα