Αταλάντα - Τορίνο 3-1: Τριάρα και κορυφή για τους Μπεργκαμάσκι

Newsroom
Αταλάντα - Τορίνο 3-1: Τριάρα και κορυφή για τους Μπεργκαμάσκι

bet365

Η Αταλάντα επικράτησε με 3-1 της Τορίνο στο Μπέργκαμο και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. «Μοιρασιά» για Μπολόνια και Σαλερνιτάνα.

Σε ένα «χορταστικό» ματς με τέσσερα γκολ και ισάριθμα δοκάρια η Αταλάντα νίκησε με 3-1 την Τορίνο στο Μπέργκαμο και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A με δέκα βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, όσους έχει και η Ρόμα. Συγκίνηση και αποθέωση για τον Ιλισιτς, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του.

Στο 32' ο Ντεμιράλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 34' ήταν η σειρά του Σεκ να σημαδέψει το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45+4' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουπμάινερς και ο Ολλανδός χαφ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 47'.

Στο 66' ο Ντε Ρουν είχε το δεύτερο δοκάρι για την ομάδα του Γκασπερίνι και στο 77' ο Λινέτι έκανε το... 2-2 στα δοκάρι. Στο 77' ο Βλάσιτς μείωσε σε 2-1, όμως στο 84' ο Κουπμάινερς εκτέλεσε εύστοχα δεύτερο πέναλτι, συμπλήρωσε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο έτερο ματς της βραδιάς Μπολόνια και Σαλερνιτάνα μοιράστηκαν τους βαθμούς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι ε 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρναούτοβιτς στο 52' και στο 88' ο νεοαποκτηθέντας Ντίας έσωσε τον βαθμό για τη Σαλερνιτάνα.

Βαθμολογία:

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα