Αταλάντα - Τορίνο 3-1: Τριάρα και κορυφή για τους Μπεργκαμάσκι

Newsroom
Αταλάντα - Τορίνο 3-1: Τριάρα και κορυφή για τους Μπεργκαμάσκι

bet365

Η Αταλάντα επικράτησε με 3-1 της Τορίνο στο Μπέργκαμο και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. «Μοιρασιά» για Μπολόνια και Σαλερνιτάνα.

Σε ένα «χορταστικό» ματς με τέσσερα γκολ και ισάριθμα δοκάρια η Αταλάντα νίκησε με 3-1 την Τορίνο στο Μπέργκαμο και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A με δέκα βαθμούς σε τέσσερις αγωνιστικές, όσους έχει και η Ρόμα. Συγκίνηση και αποθέωση για τον Ιλισιτς, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα της καρδιάς του.

Στο 32' ο Ντεμιράλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στο 34' ήταν η σειρά του Σεκ να σημαδέψει το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45+4' με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουπμάινερς και ο Ολλανδός χαφ διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 47'.

Στο 66' ο Ντε Ρουν είχε το δεύτερο δοκάρι για την ομάδα του Γκασπερίνι και στο 77' ο Λινέτι έκανε το... 2-2 στα δοκάρι. Στο 77' ο Βλάσιτς μείωσε σε 2-1, όμως στο 84' ο Κουπμάινερς εκτέλεσε εύστοχα δεύτερο πέναλτι, συμπλήρωσε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Στο έτερο ματς της βραδιάς Μπολόνια και Σαλερνιτάνα μοιράστηκαν τους βαθμούς, καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι ε 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αρναούτοβιτς στο 52' και στο 88' ο νεοαποκτηθέντας Ντίας έσωσε τον βαθμό για τη Σαλερνιτάνα.

Βαθμολογία:

serie a table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα