Ίλισιτς: Έλυσε το συμβόλαιο του με την Αταλάντα

Ίλισιτς: Έλυσε το συμβόλαιο του με την Αταλάντα

Βασίλης Μπαλατσός
Ίλισιτς: Έλυσε το συμβόλαιο του με την Αταλάντα

bet365

Μετά τη δεύτερη περιπέτεια του με το «τέρας» της κατάθλιψης ο Γιόσιπ Ίλισιτς έλυσε το συμβόλαιο του με την Αταλάντα και κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος.

Ο Γιόσιπ Ίλισιτς συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, καθώς έλυσε τη συνεργασία του με την Αταλάντα! O Σλοβένος επιθετικός «βυθίστηκε» δύο φορές στο... σκοτάδι της κατάθλιψης, όμως και τις δυο φορές βρήκε το δρόμο του προς το «φως». Τον Γενάρη ο διεθνής ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε τις προπονήσεις των Μπεργαμάσκι, μετά από τρεις μήνες γυμνάστηκε ξανά με τους συμπαίκτες του και αγωνίστηκε για περίπου δέκα λεπτά στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στην Έμπολι.

Η Αταλάντα το βράδυ της Τετάρτης (31/8) ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον υψηλόσωμο (1.90 μ.) επιθετικό μετά από πέντε χρόνια. Από το 2017 ο Ίλισιτς μέτρησε 173 συμμετοχές με 60 γκολ και 44 ασίστ.

«Μάγεψες το Μπέργκαμο με τα παιχνίδια σου, μας έκανες να ονειρευόμαστε στο γήπεδο και να βγαίνουμε έξω χαρούμενοι. Ευχαριστούμε για όλα, Professor», είναι το μήνυμα της Αταλάντα μετά το «διαζύγιο» της με τον 34χρονο επιθετικό.

 

SERIE A Τελευταία Νέα