Ολυμπιακός: «Φουλάρει για Καμαρά η Ρόμα»

Ολυμπιακός: «Φουλάρει για Καμαρά η Ρόμα»

bet365

Ο Μαντί Καμαρά είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Μουρίνιο και σύμφωνα με το Gianluca di Marzio, η Ρόμα μιλάει με τον Ολυμπιακό για να τον κλείσει.

Ο Μαντί Καμαρά είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδας και τις τελευταίες ώρες αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Ωστόσο, η Ρόμα είναι αυτή που έχει κάνει το επόμενο βήμα για τον έμπειρο μέσο του Ολυμπιακού. Οπως τονίζει και ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Gianluca di Marzio, οι Τζιαλορόσι έχουν αρχίσει ήδη επαφές με τους Πειραιώτες για να τον κάνουν δικό τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η «Corriere dello Sport» είχε τονίσει πως: «Ο Μάντι Καμάρα (25 ετών), ο μέσος του Ολυμπιακού από τη Γουινέα, είναι ο αγαπημένος του Τιάγκο Πίντο (αθλητικός διευθυντής) για τη μεσαία γραμμή της Ρόμα. Ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο, ανήκει στην ελληνική ομάδα και θα χρειαστεί να μπει το χέρι στο πορτοφόλι για τη μεταγραφή του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα