Ρόμα: Το μήνυμα του Μουρίνιο για τον Βαϊνάλντουμ και η φανέλα υποστήριξης

Ρόμα: Το μήνυμα του Μουρίνιο για τον Βαϊνάλντουμ και η φανέλα υποστήριξης

Newsroom
Ρόμα: Το μήνυμα του Μουρίνιο για τον Βαϊνάλντουμ και η φανέλα υποστήριξης

bet365

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης κι οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα κνήμης στο δεξί πόδι, τραυματισμός που θα τον αφήσει για καιρό στα πιτς. Η Ρόμα λοιπόν θα παίξει και για εκείνον κόντρα στην Κρεμονέζε.

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της Ρόμα με την Κρεμονέζε για τη δεύτερη αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, οι τζιαλορόσι είδαν τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ να τραυματίζεται σοβαρά στην προπόνηση με τις εξετάσεις να δείχνουν κάταγμα κνήμης!

Ο προπονητής των Ρωμαίων, Ζοσέ Μουρίνιο, με ποστάρισμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδειξε την συμπαράστασή του στον Ολλανδό χαφ, κι έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν τον συμπαίκτη του, Φέλιξ Αφένα Γκιάν, ως υπαίτιο για τον τραυματισμό!

«Μερικές φορές το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι σκ#τά. Σε μόλις 2 εβδομάδες, ο Τζίνι έγινε ένας από εμάς λόγω των ανθρώπινων ιδιοτήτων του (τα ποδοσφαιρικά του προσόντα τα γνωρίζαμε ήδη). Δυστυχώς, σε ένα πολύ ατυχές ατύχημα είχε έναν σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει μακριά από το παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αλλά δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο σκατά μερικές φορές, μπορεί επίσης να είναι και οι άνθρωποι… Αυτοί που ξεκίνησαν τις φήμες ότι ένα κορυφαίο παιδί όπως ο Φέλιξ [Αφένα Γκιάν]θα μπορούσε να είναι υπεύθυνος για αυτό που συνέβη είναι πραγματικά αποβράσματα. Ας είμαστε όλοι μαζί απόψε: παίζουμε για τη Ρόμα, για τον Βαϊνάλντουμ, για τον Φέλιξ».

Δείτε την ανάρτηση:

 

SERIE A Τελευταία Νέα