Serie A: Αγχώθηκαν αλλά ξεκίνησαν με νίκες Λάτσιο και Φιορεντίνα (vids)

Βασίλης Μπαλατσός
Serie A: Αγχώθηκαν αλλά ξεκίνησαν με νίκες Λάτσιο και Φιορεντίνα (vids)

bet365

Λάτσιο και Φιορεντίνα τα βρήκαν «σκούρα» κόντρα σε Μπολόνια και Κρεμονέζε, αντιστοίχως, όμως εν τέλει έκαναν πρεμιέρα στη Serie A με το «δεξί».

Με δυο «θρίλερ», με ένταση, πολλά γκολ και αποβολές συνεχίστηκε η πρώτη αγωνιστική της Serie A. Στη Ρώμη η Λάτσιο νίκησε με ανατροπή την αξιόμαχη Μπολόνια με 2-1 και στη Φλωρεντία η Φιορεντίνα χρειάστηκε ένα «δώρο» από τον Ράντου για να λυγίσει στο 90+5' την νεοφώτιστη Κρεμονέζε με 3-2.

Στο «Ολίμπικο» η Λάτσιο έμεινε με δέκα παίκτες από το έκτο λεπτό, όταν ο τερματοφύλακας Μαξιμιάνο βγήκε εκτός περιοχής και μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 38' η Μπολόνια κέρδισε πέναλτι μετά από παράβαση του Ματία Ζακάνι, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Οι ισορροπίες επανήλθαν στο 45+4' όταν ο Σουμάορο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στο δεύτερο μέρος οι «Λατσιάλι» έκαναν την ανατροπή. Στο 68' ο Ντε Σιλβέστρι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και στο 79' ο... συνήθης ύποπτος Τσίρο Ιμόμπιλε έκανε το 2-1 και χάρισε το τρίποντο στoυς Ρωμαίους.

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» η Κρεμονέζε έβαλε δύσκολα στη Φιορεντίνα ακόμα και με δέκα παίκτες. Στο 16' ο Μποναβεντούρα έκανε το 1-0, οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 19' με τον Οκερέκε και στο 34' ο μέχρι πρότινος σέντερ φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, έβαλε εκ νέου την ομάδα του σε θέση οδηγού. Στο 44' οι νεοφώτιστοι έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Εσκαλάντε. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε δύο σπάνια γκολ. Στο 69'ο Μπουοναϊούτο έκανε το 2-2 με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αλλά στο 90+5' ο δανεικός κίπερ από την Ίντερ, Ιονούτ Ράντου μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα-σουτ του Μαντραγκόρα και οι «Βιόλα» επικράτησαν με 3-2.

 

SERIE A Τελευταία Νέα