Τορίνο: Πιάστηκαν στα χέρια Γιούριτς και Βανιάτι (vid)

Τορίνο: Πιάστηκαν στα χέρια Γιούριτς και Βανιάτι (vid)

Newsroom
Τορίνο: Πιάστηκαν στα χέρια Γιούριτς και Βανιάτι (vid)

bet365

Απίστευτα πράγματα στην ομάδα της Τορίνο καθώς ο προπονητής της ομάδας, Ιβάν Γιούριτς και ο αθλητικός διευθυντής Νταβίντε Βανιάτι, πιάστηκαν στα χέρια λόγω… μεταγραφικών κινήσεων.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της Serie A και στην Τορίνο επικρατεί… χαμός.

Με αφορμή τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, ο προπονητής της Ιβάν Γιούριτς και ο αθλητικός διευθυντής Νταβίντε Βανιάτι, πιάστηκαν στα χέρια!

Στην διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας, οι δύο άνδρες είχαν έναν έντονο διάλογο ο οποίος άρχισε να ξεφεύγει. Ο Βανιάτι έβαζε χέρι στον προπονητή για τις μεταγραφές, λέγοντάς του πως «εγώ φτιάχνω την ομάδα».

Η απάντηση του Γιούριτς ήταν να τον σπρώξει και να του πει πως «σκ…α φτιάχνεις», με αποτέλεσμα να έρθει η έκρηξη του Βανιάτι. Ο έντονος διάλογος μετατράπηκε σε χειροδικίες, με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Μάριο Πελέγκρι, να μπαίνει στη μέση για να προσπαθήσει να συγκρατήσει τον Βανιάτι που ήταν εκτός εαυτού.

Το περιστατικό καταγράφηκε από μπαλκόνι απέναντι από το πάρκινγκ των εγκαταστάσεων όπου έκανε την προπόνησή της η ομάδα του Τορίνο και έχει προκαλέσει… χαμό στην Ιταλία.

Δείτε το περιστατικό:

 

SERIE A Τελευταία Νέα