Νικολάου: Υποψήφιος να αντικαταστήσει τον... φευγάτο Μπρέμερ στην Τορίνο

Νίκος Κικίδης
Νικολάου: Υποψήφιος να αντικαταστήσει τον... φευγάτο Μπρέμερ στην Τορίνο

bet365

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Τορίνο φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του... φευγάτου Μπρέμερ.

Ένα μεταγραφικό «ντόμινο» που έχει δημιουργηθεί τo τελευταίο διάστημα στην Ιταλία είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει και το μέλλον του Δημήτρη Νικολάου. Τη στιγμή που η Παρί Σεν Ζερμέν... ορέγεται τον Μίλαν Σκρίνιαρ για ενίσχυση στα στόπερ, η Ίντερ έχει στρέψει το βλέμμα της προς τον αμυντικό της Τορίνο, Γκλέισον Μπρέμερ, προκειμένου να τον αντικαταστήσει.

Όπερ σημαίνει πως εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, τότε στο Τορίνο θα πρέπει με τη σειρά τους να βγουν στην αγορά για να καλύψουν το κενό που θα αφήσει στα στόπερ ο Βραζιλιάνος.

Σύμφωνα με την «Tuttosport», οι ιθύνοντες της Γκρανάτα δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια και έχουν δημιουργήσει ήδη μια λίστα με τους πιθανούς αντικαταστάτες του Μπρέμερ, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται το όνομα του Δημήτρη Νικολάου!

Ο Έλληνας αμυντικός ολοκλήρωσε μια εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα της Σπέτσια με 37 συμμετοχές και ένα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, με τη συνολική του εικόνα να τραβά τα βλέμματα των Τορινέζων. Και σαν να μην έφτανε αυτό, το γεγονός πως έχει... προϋπηρεσία στη Serie A με γεμάτες χρονιές σε Έμπολι και Σπέτσια του έχουν προσθέσει έξτρα πόντους, οι οποίοι ενδέχεται να αποβούν καθοριστικοί στην τελική απόφαση της Τορίνο.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος στόπερ έφτασε για πρώτη φορά στην Ιταλία τον Ιανουάριο του 2019 ως δανεικός στην Έμπολι από τον Ολυμπιακό, η οποία τελικά και τον αγόρασε το επόμενο καλοκαίρι έναντι τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα