Κεσί: Η γκάφα στη Μίλαν και ο λόγος που τον αποκαλούσαν «πρόεδρο»

Κώστας Ζάλιαρης
Κεσί: Η γκάφα στη Μίλαν και ο λόγος που τον αποκαλούσαν «πρόεδρο»

bet365

Ο Φρανκ Κεσί ανήκει επίσημα πλέον στην Μπαρτσελόνα και στην παρουσίασή του αποκάλυψε την αιτία για την οποία στη Μίλαν τον φώναζαν «πρόεδρο», λόγω της γκάφας που είχε κάνει με το πάρκινγκ...

Ο Ιβοριανός χαφ έμεινε ελεύθερος από τους «ροσονέρι» και μετακινήθηκε στη Βαρκελώνη για να ενισχύσει τα πλάνα και τα όνειρα του Τσάβι για μια νέα, επιτυχημένη εποχή της Μπαρτσελόνα μετά από τις τεράστιες δυσκολίες που έχει βιώσει το κλαμπ.

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Κεσί παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα και στο πλαίσιο αυτό, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, αποκάλυψε γιατί στη Μίλαν του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «πρόεδρος».

«Μια μέρα πήγαινα για προπόνηση και κατά λάθος έβαλα το αμάξι μου στη θέση που ήταν του προέδρου της ομάδας έξω από τις εγκαταστάσεις. Ήρθε ένας άνθρωπος της ασφάλειας και μου είπε να το μετακινήσω από εκεί, αλλά του απάντησα: “Όχι, από σήμερα εγώ είμαι ο πρόεδρος εδώ”» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα