Νάπολι: Ανακοίνωσε τον νεαρό Κβαρατσχέλια

Νάπολι: Ανακοίνωσε τον νεαρό Κβαρατσχέλια

Νάπολι: Ανακοίνωσε τον νεαρό Κβαρατσχέλια

bet365

Η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του 21χρονου Γεωργιανού εξτρέμ, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος είχε «κλείσει» από τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια είναι με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστής της Νάπολι. Ο ταχύτατος Γεωργιανός εξτρέμ είχε περάσει τα ιατρικά τεστ και είχε υπογράψει από τον περασμένο Απρίλιο και οι «Παρτενοπέι» ανακοίνωσαν το «deal» την 1η Ιουλίου. Το συμβόλαιο του 21χρονου ακραίου επιθετικού θα έχει ισχύ για πέντε χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2027 και προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Θυμίζουμε πως ο «δαιμόνιος» εξτρέμ είχε κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στην Εθνική στην Τούμπα τον Μάρτιο του 2021.

Ο Κβαρατσχέλια ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν στην Ρουμπίν Καζάν, τον Μάρτιο επέστρεψε στην πατρίδρα για τη Ντιναμό Μπατούμι, η οποία τον πούλησε στους Ναπολιτάνους αντί 10 εκατομμυρίων ευρώ. Στη Γεωργία έπαιξε έντεκα ματς με απολογισμό οκτώ γκολ και δυο ασίστ. Ο νεαρός εξτρέμ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με την εθνική του ομάδα για το Nations League είχε τρία γκολ και δυο ασίστ.

 

SERIE A Τελευταία Νέα