Νάπολι: Ο Κβαρατσχέλια πέρασε από ιατρικά τεστ κι ανακοινώνεται το καλοκαίρι

Νάπολι: Ο Κβαρατσχέλια πέρασε από ιατρικά τεστ κι ανακοινώνεται το καλοκαίρι

Νάπολι: Ο Κβαρατσχέλια πέρασε από ιατρικά τεστ κι ανακοινώνεται το καλοκαίρι

bet365

Παίκτης της Νάπολι πρέπει να θεωρείται το αστέρι της εθνικής Γεωργίας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια, ο οποίος σύμφωνα με την «Corriere Dello Sport» ταξίδεψε μυστικά στον ιταλικό Νότο για να περάσει από ιατρικά τεστ και θα ανακοινωθεί με την έναρξη της νέας σεζόν.

Δικό της ετοιμάζεται να κάνει η Νάπολι το «αστέρι» του ποδοσφαίρου της Γεωργίας, Κβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο 21χρονος τεχνίτης εξτρέμ φερόταν εδώ και καιρό «κλεισμένος» από τους Παρτενοπέι και όπως αναφέρει η «Corriere Dello Sport», πέρασε ήδη τα ιατρικά τεστ επισπεύδοντας τις διαδικασίες της μεταγραφής του από την επόμενη σεζόν.

Ο διεθνής Γεωργιανός, ο οποίος είχε «λάμψει» με τις εμφανίσεις του κόντρα στην εθνική μας ομάδα στα προκριματικά του Μουντιάλ και είχε, μάλιστα, σκοράρει στην «Τούμπα», ταξίδεψε υπό μυστικότητα στον ιταλικό Νότο κατά τις αρχές Απριλίου, υποβλήθηκε στο πρώτο μέρος των απαραίτητων εξετάσεων και θα ανακοινωθεί επίσημα από τους Ναπολιτάνους την 1η Ιουλίου. Το συμβόλαιο του Κβαρατσχέλια θα έχει ισχύ για πέντε χρόνια, ως το καλοκαίρι του 2027 και προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Έτσι, η Νάπολι βρίσκει στο πρόσωπο του ανερχόμενου Γεωργιανού σταρ τον διάδοχο του «καπιτάνο», Λορέντσο Ινσίνιε, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Τορόντο FC, έχοντας υπογράψει το ακριβότερο συμβόλαιο όλων των εποχών στο MLS.

Ο Κβαρατσχέλια αγωνιζόταν στη Ρουμπίν Καζάν από το 2019 μέχρι και τον περασμένο Μάρτιο, όταν και αποχώρησε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. Έκτοτε, έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ντινάμο Μπατούμι μέχρι το τέλος της σεζόν.

@Photo credits: INTIME
 

SERIE A Τελευταία Νέα