Ίντερ: Απέρριψε πρόταση 50 εκατ. ευρώ της Παρί για τον Σκρίνιαρ!

Νίκος Κικίδης
Ίντερ: Απέρριψε πρόταση 50 εκατ. ευρώ της Παρί για τον Σκρίνιαρ!

bet365

Αρνητική ήταν απάντηση της Ίντερ στην πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ που δέχθηκε από την Παρί για τον Σκρίνιαρ, ο οποίος την ίδια ώρα φαίνεται να τα έχει βρει σε όλα με τους Παριζιάνους.

Μετά την ανακοίνωση του Λουίς Κάμπος ως νέου τεχνικού διευθυντή, η Παρί Σεν Ζερμέν έβαλε για τα καλά μπρος τις μηχανές στα μεταγραφικά και σαν πρώτος στόχος ξεπρόβαλε το όνομα του Μίλαν Σκρίνιαρ!

Το προφίλ του αμυντικού της Ίντερ αρέσει στους Παριζιάνους, οι οποίοι φέρονται να κατέληξαν σε συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή και πλέον βρίσκονται σε επαφές με τους Ιταλούς για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σύμφωνα μάλιστα με το «Footmercato», η ομάδα του Παρισιού κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ για τον Σλoβάκο, μια προσφορά ωστόσο που δεν έγινε αποδεκτή από το ιταλικό κλαμπ.

Αντίθετα, στην Ίντερ ζητούν το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να συμφωνήσουν με την αποχώρηση του 27χρονου στόπερ, αν και πηγές που βρίσκονται κοντά στις διαπραγματεύσεις τονίζουν πως το deal θα μπορούσε να κλείσει ακόμα και στα 70 εκατομμύρια.

 

SERIE A Τελευταία Νέα