Πίζα - Μόντσα 3-4 (παρ.): Ιστορική άνοδος στη Serie A!

Πίζα - Μόντσα 3-4 (παρ.): Ιστορική άνοδος στη Serie A!

bet365

Επιμονή, πείσμα, νίκη! Η Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι λύγισε στην παράταση την Πίζα με 4-3 και έκλεισε για πρώτη φορά στην ιστορία της το πολυπόθητο εισιτήριο για τα σαλόνια της Serie A.

Άπαντες στη Μόντσα ζούσαν και ανέπνεαν για αυτή τη στιγμή. Για το happy ending του παραμυθιού που θα τους έβρισκε για πρώτη φορά στα χρονικά στα σαλόνια της Serie A. Και τελικά η «σταχτοπούτα» του ιταλικού ποδοσφαίρου τα κατάφερε! Αν και είδε την Πίζα να ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα (2-1) και να στέλνει τον τελικό των play off ανόδου στην παράταση, οι Μπιανκορόσι δεν λύγισαν, πίστεψαν στην πρόκριση και με ανατροπή 4-3 έκλεισαν το ιστορικό εισιτήριο για τη Serie A.

Η νίκη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα είχε δώσει ελαφρύ προβάδισμα στην ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, όμως μέσα στο πρώτο δεκάλεπτο της ρεβάνς τα δεδομένα είχαν γυρίσει τούμπα. Με γκολ των Τορεγκρόσα (1΄) και Χέρμανσον (9΄), η Πίζα κατάφερε να πάρει προβάδισμα πρόκρισης και να ρίξει στα σχοινιά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ωστόσο δεν είχαν στόχο να τα παρατήσουν. Στο 20΄ο Ματσίν μείωσε σε 2-1, προτού ο Γκιτκιάερ γράψει το 2-2 στο 79΄.

Η Μόντσα είχε επανέλθει για τα καλά, κρατούσε το εισιτήριο ανόδου στα χέρια της, όμως το θρίλερ έμελλε να συνεχιστεί. Στο 90΄ο Μαστινού με φοβερό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-2 για την Πίζα και έστειλε το ματς στην παράταση, εκεί όμως όπου οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο διψασμένοι! Στο 96΄ο Μαρόνε έγραψε το 3-3 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκιτκιάερ έκανε την ολική ανατροπή, σφραγίζοντας την άνοδο για την ομάδα της Λομβαρδίας που για πρώτη φορά ever θα αγωνιστεί στα σαλόνια της Serie A.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

SERIE A Τελευταία Νέα